VV Vivi kimondta: ő a legjobb nő a villában – videó

VV Vivi Való Világ 9 videó legjobb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Vivi igen nagy önbizalommal rendelkezik: szerinte ő a legjobb nő a villában.

VV Vivi Rolival és Hunorral beszélgetett arról, hogy bár még nagyon fiatal a villa szőkesége, tisztában van azzal, hogy jó nő. Azt is bevallotta, hogy szerinte az összes többi lány közül ő néz ki a legjobban a villában.

Bódi Sylvi a tengerben szappanozza bikinis testét: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181223-bodi-sylvi-a-tengerben-szappanozza-bikinis-testet-video.htmlBódi Sylvi beszappanozta magát majd megmutatta tangás fenekét. TV + SztárokOrigoHosszú Katinka befejezte erre az évre az úszást: közösségi oldalán mondott köszöntetehttp://www.life.hu/sztarok/20181223-hosszu-katinka-befejezte-az-uszast-kozossegi-oldalan-mondott-koszontete.htmlHosszú Katinka a válás és magánéleti válsáok ellenére 2018-ban is fantasztikus teljesítményt nyújtott az úszásban. Az Iron Lady azonban ezúttal elköszönt.TV + Sztárok--Ördög Nóra és családja szuper karácsonyi dalt készített karácsonyra Wolf Kati, Feke Pál és Kocsis Tibo közreműködésével: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181223-ordog-nora-es-csaladja-szuper-karacsonyi-dalt-keszitett-karacsonyra-wolf-kati-es-kocsis-tibo.htmlÖrdög Nóra és családja szuper karácsonyi dalt készített Wolf Kati, Kocsis Tibo és Feke Pál közreműködésével. TV + SztárokOrigoVV Csoki nyilatkozott a kizárása után: "Reménykedtem, hogy nem fognak kizárni"http://www.life.hu/sztarok/20181223-vv-csoki-nyilatkozott-a-kizarasa-utan-remenykedtem-hogy-nem-fognak-kizarni.htmlÍgy nyilakzotott VV csoki a kizárása után. TV + SztárokOrigoGundel Takács Gábor: "Nem gondolom, hogy Vágó István mindent tudott"http://www.life.hu/sztarok/20181222-gundel-takacs-gabor-nem-gondolom-hogy-vago-istvan-mindent-tudott.htmlA legendás műsorvezető, Gundel Takács Gábor fogja vezetni a vadonatúj Legyen Ön is milliomos!-t, ezúttal a TV2-n. A kvízmester elmondta, szerinte mi számít manapság tájékozottságnak, mennyire okos a magyar, és hogy ő maga mindent tud-e. TV + Sztárok--Baukó Éva mellei alig fértek bele ebbe a fűzőbe - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181222-bauko-eva-mellei-alig-fertek-bele-ebbe-a-fuzobe.htmlNagyon dögösen várja a karácsonyt Baukó Éva: rajongói megőrülnek ettől a szoros fűzőtől. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.