Jack Osbourne feleség válás Ozzy Osbourne
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vége Ozzy Osbourne fiának, Jack Osbourne házasságának. Hat évig volt a felesége Lisa Stelly.

Májusban romlott meg Jack Osbourne és Lisa Stelly kapcsolata. Most pedig a váláshoz szükséges papírokat is kitöltötték. Hat évig voltak házasok - írja a Daily Mail.

Három gyermekük született, a legfiatalabb 10 hónapos. Őket közösen nevelik majd, Ozzy fia pedig igen magas gyerektartást fizet Lisának.

Ozzy Osbourne és Jack Osbourne Forrás: AFP/Larry Busacca



Pintér Tibor elárulta, miért nem kezd korabeli nőkkelhttp://www.life.hu/sztarok/20181225-pinter-tibor-elarulta-miert-nem-kezd-korabeli-nokkel.htmlKét hónapja szakított fiatal barátnőjével Pintér Tenya. A színész úgy érzi, készen áll egy újabb szerelemre. TV + SztárokOrigoTitokban férjhez ment Miley Cyrus: egy fotó buktatta lehttp://www.life.hu/sztarok/20181225-titokban-ferjhez-ment-miley-cyrus-egy-foto-buktatta-le.htmlÚgy tűnik, az évek óta tartó se veled se nélküled szerelem után Miley Cyrus és Liam Hemsworth végre elhatározta magát, és összekötötték az életüket. TV + SztárokA családja nélkül karácsonyozott Bódi Sylvihttp://www.life.hu/sztarok/20181225-csaladja-nelkul-karacsonyozott-bodi-sylvi.htmlAz Instagram-oldalán mutatta meg Bódi Sylvi, hogy hogyan tölti a karácsonyt. Mikronéziában a hullámok tarajától volt fehér az ünnep. TV + Sztárok--Heidi Klum férjez megy 16 évvel fiatalabb szerelméhez, Tom Kaulitzhozhttp://www.life.hu/sztarok/20181225-heidi-klum-ferjez-megy-16-evvel-fiatalabb-szerelmehez-tom-kaulitzhoz.htmlSzenteste kérte meg Heidi Klum kezét fiatal szerelme, Tom Kaulitz, a Tokio Hotel gitárosa. TV + SztárokVádat emeltek Kevin Spacey ellen szeméremsértés miatthttp://www.life.hu/sztarok/20181225-vadat-emeltek-kevin-spacey-ellen-szemeremsertes-miatt-1.htmlVádat emeltek Kevin Spacey amerikai színész ellen bántalmazás és szeméremsértés miatt, amelyeket a vád szerint egy fiatal férfi ellen követett el még 2016-ban. TV + Sztárok--VV Era a kieséséről beszélt a Life.hu-nak: "megkönnyebbülést érzek"http://www.life.hu/sztarok/20181224-vv-era-a-kieseserol-beszelt-a-lifehunak.htmlVV Era alig több, mint 20 százalékkal esett ki a ValóVilág párbajáról, így már csak nyolcan küzdhetnek a milliókért. Era a Life.hu-nak elmondta, mit gondol a távozásáról, valamint hogy szerinte kellett volna-e szexelnie a nézők nagyobb figyelméért. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.