Gáspár Evelin szexi fehér ruhában köszöntötte követőit: videó

köszöntés karácsony szexi videó Gáspár Evelin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Evelin szexi szettben köszöntötte az idei karácsonyt.

Gáspár Evelin mióta lefogyott, szívesen mutatja meg alakját követőinek. Karácsony alkalmából egy gyönyörű fehér, ultrarövid ruhát vett fel. Rajongóinak elállt a szavuk. Mutatjuk is az apró, aranygombokkal díszített outfitet.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Boldog Karácsonyt! Merry Christmas! Joyeux Noël! ❤️

@ evelingaspar által megosztott bejegyzés,

Hosszú Katinka elárulta, milyen ajándékokat ad szeretteinek karácsonykorhttp://www.life.hu/sztarok/20181226-hosszu-katinka-elarulta-milyen-ajandekokat-ad-szeretteinek-karacsonykor.htmlHosszú Katinka szereti a karácsonyt, amit mindig családjával tölt, Baján. Elárulta, mivel lepi meg szeretteit.TV + Sztárok--Sztárpárok, akik 2018-ban döntöttek a szétválás mellett: Ábel Anita és Várkonyi Andi is továbblépetthttp://www.life.hu/sztarok/20181220-sztarparok-akik-2018-ban-dontottek-a-szetvalas-mellett-abel-anita-varkonyi-andi.htmlSajnos a holtomiglan-holtodiglan nem mindig tart örökké. Bár az alábbi sztárpárok közül egyik sem gondolta, hogy végül elválnak útjaik egymástól, végül mégis szakítás lett a többéves kapcsolatok vége. TV + Sztárok--A ValóVilág 9-ben is karácsonyoztak a villalakók: mindenki zokogotthttp://www.life.hu/sztarok/20181226-a-valovilag-9ben-is-karacsonyoztak-a-villalakok-mindenki-zokogott.htmlA villalakók is karácsonyoztak a luxusbörtönben: zokogásban törtek ki. TV + SztárokOrigoMeghan Markle 17 évesen így énekelt egy iskolai karácsonyon: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181226-meghan-markle-17-evesen-igy-enekelt-egy-iskolai-karacsonyon-video.htmlElőkerült egy videó Meghan Markle 1998-as iskolai szerepléséről: így énekelt a hercegné 17 éves korában. TV + SztárokOrigoMokka best of: Kulcsár Edina és édesanyja elárulta, verekedtek a buszon – videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181226-mokka-best-of-kulcsar-edina-es-edesanyja-elarulta-verekedtek-a-buszon-video.htmlKulcsár Edina és édesanyja májusban elárulták a Mokkában, hogy összeverekedtek egymással a buszon. TV + Sztárok--Kristen Stewart megmutatta új barátnőjéthttp://www.life.hu/sztarok/20181225-kristen-stewart-megmutatta-uj-baratnojet.htmlA Twilight színésznője két évig volt együtt Stella Maxwell modellel, ám pár hónapja szakítottak. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.