Így karácsonyoztak a hazai hírességek Zimány Lindáéktól Weisz Fanniékig

karácsony Weisz Fanni Megyeri Csilla Vasvári Vivien ünnep Molnár Ferenc Caramel Zimány Linda Kollányi Zsuzsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hazai hírességek karácsonykor sem feledkeztek meg rajongóikról. Közösségi oldalaikon sokan mutatták meg karácsonyfájukat és osztották meg az idilli családi pillanatokat. Cikkünkben összegyűjtöttünk néhány képet a magyar sztárok karácsonyáról.

Zimány Linda

Zimány Linda a családjával karácsonyozott, közös fotót is posztolt édesanyjával és édesapjával.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Xmas with my amazing parents❤️

Linda Zimany (@lindazimany) által megosztott bejegyzés,

Molnár Ferenc Caramel

Caramel feleségével, Szilvivel egy romantikus fotót osztott meg a közösségi oldalán: a fa mellett, összebújva pózolnak.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

❤ Boldog karácsonyt kívánunk mindenkinek!

caramelmusic (@caramelmusic) által megosztott bejegyzés,

Megyeri Csilla

Megyeri Csilla párjától, Zsoltitól egy hatalmas ajándékot kapott. Egyelőre nem lehet tudni, mi van a becsomagolt dobozban, mindenesetre a csinos tévés már nagyon izgatottnak tűnik.

Weisz Fanni

Weisz Fanni és Hajmásy Péter első karácsonyát ünnepelte férj és feleségként. Ebből az alkalomból egy meghitt fotót posztoltak az Instagramra.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Kellemes Ünnepeket Kívánunk Mindenkinek! ❤️ @hagymaa #home #happy #christmas #myhusband #

Weisz Fanni (@realweiszfanni) által megosztott bejegyzés,

Vasvári Vivien

Vasvári Vivien négytagú családjáról posztolt egy idilli képet.

Kollányi Zsuzsi

Kollányi Zsuzsiék életük talán legboldogabb karácsonyán vannak túl, családjuk az ikrekkel immár négyfősre bővült.

Sztárpárok, akik 2018-ban döntöttek a szétválás mellett: Ábel Anita és Várkonyi Andi is továbblépetthttp://www.life.hu/sztarok/20181220-sztarparok-akik-2018-ban-dontottek-a-szetvalas-mellett-abel-anita-varkonyi-andi.htmlSajnos a holtomiglan-holtodiglan nem mindig tart örökké. Bár az alábbi sztárpárok közül egyik sem gondolta, hogy végül elválnak útjaik egymástól, végül mégis szakítás lett a többéves kapcsolatok vége. TV + Sztárok--Mokka best of: Kulcsár Edina és édesanyja elárulta, verekedtek a buszon - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181226-mokka-best-of-kulcsar-edina-es-edesanyja-elarulta-verekedtek-a-buszon-video.htmlKulcsár Edina és édesanyja májusban elárulták a Mokkában, hogy összeverekedtek egymással a buszon.TV + Sztárok--Félmeztelen fotóval nosztalgiázik Hargitai Beahttp://www.life.hu/sztarok/20181225-felmeztelen-fotoval-nosztalgiazik-hargitai-bea.htmlBea nem a fenyőfás, forralt boros fotókkal hangolódik a karácsonyra. TV + SztárokOrigoOsvárt Andrea piros fürdőruhában, medencében ülve kívánt boldog karácsonyt: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181226-osvart-andrea-piros-furdoruhaban-medenceben-ulve-kivant-boldog-karacsonyt-foto.htmlOsvárt Andrea az ünnepeket egy gyönyörű, egzotikus helyen tölti, ahonnan folyamatosan posztolja a szebbnél szebb fotókat. Így kívánt boldog ünnepeket. TV + SztárokOrigoÍgy néz ki ma a Dennis, a komisz sztárja, Mason Gamblehttp://www.life.hu/sztarok/20181225-igy-nez-ki-ma-a-dennis-a-komisz-sztarja-mason-gamble.htmlMason Gamble-t a Dennis, a komisz című vígjátékból ismerhette meg a világ, akkor hét éves volt. A nagy sikerű film bemutatása óta 25 év telt el, a kis Mason pedig jóképű férfivá cseperedett. TV + Sztárok--Kristen Stewart megmutatta új barátnőjéthttp://www.life.hu/sztarok/20181225-kristen-stewart-megmutatta-uj-baratnojet.htmlA Twilight színésznője két évig volt együtt Stella Maxwell modellel, ám pár hónapja szakítottak. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.