Újabb fejlemény Aurelio rendőrségi ügyében: szembenézhet a vádlójával

Forrás: RTL II -
rendőrségi ügy erőszak rablás VV Aurelio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ValóVilág egykori győztese hamarosan szembenézhet a vádlójával. Egy férfi ugyanis azt állítja, hogy a felfegyverkezett Aurelio és pár barátja tavaly ősszel az autójukba tuszkolták. A VV szereplője szerint a férfi pár órával korábban meglopta őt. Az ügy több mint egy éve húzódik már.

A Kecskeméti Járási és Nyomozó Ügyészség most fejezte be a nyomozati szakaszt, de vádat még nem emeltek. Aurelio ügyvédje, dr. Pokker Zoltán a Blikknek elárulta, hogy érdekes dolgok derülnek ki hamarosan.

Aurelio szembenézhet vádlójával Forrás: RTL II


"Több nyomozati cselekmény elrendelését kértük még a hatóságoktól. Az egyik ilyen, hogy a vádló és védencem közt legyen szembesítés, azaz még a bírósági tárgyalás előtt nézzenek egymás szemébe, és úgy mondják el mind a ketten, hogy mi is történt azon a bizonyos napon. Erre még egyáltalán nem került sor. Azt gondolom, ha ez megtörténik, egészen érdekes dolgok fognak kiderülni. Nem féltem ügyfelemet egy ilyen szembesítéstől, bár az igaz, hogy ilyen súlyos és igazságtalan vádak esetén könnyen elszabadulhatnak az indulatok, de hisszük, hogy jó döntés lenne" - mondta Aurelio Caversaccio ügyvédje.

Legendák, akik 2018-ban távoztak közülünk: Orbán Józseftől és Aretha Franklintől is búcsúznunk kelletthttp://www.life.hu/sztarok/20181221-legendak-akik-2018ban-tavoztak-kozulunk-orban-jozsef-es-aretha-franklin.htmlSajnos 2018 sem múlt el veszteségek nélkül, idén is sok legenda távozott közülünk. Kiváló zenészektől és színészektől kellett végső búcsút vennünk, de sportolót és tudóst is ragadott el a halál. Hiányukat még sokáig érezni fogjuk, de nem feledjük őket. TV + SztárokOrigoKárász Róbert szakított 17 évvel fiatalabb szerelmével, Benedek Rózávalhttp://www.life.hu/sztarok/20181229-karasz-robert-szakitott-17-evvel-fiatalabb-szerelevel-benedek-rozaval.htmlA Blikk úgy tudja, hogy az ATV műsorvezetője és fiatal menyasszonya már hónapokkal ezelőtt a különválás mellett döntött, ám erről a hozzájuk legközelebb állókon kívül senki sem tudott.TV + Sztárok--Több százezer forintot gyűjtöttek össze a magyar színésznők az onkológiai központnakhttp://www.life.hu/sztarok/20181228-tobb-szazezer-forintot-gyujtottek-ossze-a-magyar-szinesznok-az-onkologiai-kozpontnak.htmlMagyar színésznők álltak modellt egy naptárhoz, amelynek bevételeit hamarosan jótékony célokra fordítják. TV + SztárokOrigoVV Reni elmondta, mit vár Csokitól, miután kizárták a játékból (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181228-vv-reni-elmondta-mit-var-csokitol-miutan-kizartak-a-jatekbol-18.htmlNem maradhatott a ValóVilág 9 villájában VV Csoki, kizárták a játékból. Villabeli párja, VV Reni teljesen összetört. Most elárulta VV Gregnek, mit vár a férfitól ezután. TV + SztárokOrigo2018 a szerelem éve is volt: Berki Krisztián és Tóth Gabi is idén talált párrahttp://www.life.hu/sztarok/20181220-2018-a-szerelem-eve-is-volt-berki-krisztian-es-toth-gabi-is-iden-talalt-parra.htmlSok boldog eseménynek lehettünk szemtanúi 2018-ban: több sztár is idén találta meg a szerelmét. A régóta szingli Tóth Gabit eltalálta Ámor nyila, Koholák Alexandra megházasodott, de még Berki Krisztiánnak is bekötötték a fejét! TV + SztárokOrigoFélnek a villalakók VV Zsuzsutól: erős ellenfélnek tartjákhttp://www.life.hu/sztarok/20181228-felnek-a-villalakok-vv-zsuzsutol-eros-ellenfelnek-tartjak.htmlKiderült, hogy egyre jobban félnek a villalakók VV Zsuzsutól. Erős ellenfélnek tartják a lányt. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.