Esztergályos Cecília bakiparádé Vastag Tamás Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu stábja 2018-ban is jelen volt a legfontosabb hazai rendezvényeken, többek közt nyolc fesztiválról és számtalan show-műsorról tudósítottunk, de Európa-szerte megjártuk az MTV EMA-t, az Eurovíziót és a LifeBallt is. Világsztárokból sem volt hiány a több mint 200 videónkban. És természetesen aki dolgozik, az hibázik is, így az idén is összeállítottuk a szokásos bakiparádénkat.
Már nem Hillary Clinton, hanem Michelle Obama a legcsodáltabb nő Amerikábanhttp://www.life.hu/sztarok/20181231-mar-nem-hillary-clinton-hanem-michelle-obama-a-legcsodaltabb-no-amerikaban.htmlMár nem Hillary Clinton, hanem Michelle Obama a leginkább csodált nő az Egyesült Államokban a Gallup friss közvélemény-kutatása szerint. Az előző elnök, Barack Obama neje 17 év után szorította le az első helyről a volt külügyminisztert, demokrata szenátort és first ladyt, a 2016-os elnökválasztás vesztesét.TV + Sztárok--Presszóból lopták el Hajós András pénztárcáját: pénz, bankkártya, iratok is benne voltakhttp://www.life.hu/sztarok/20181231-presszobol-loptak-el-hajos-andras-penztarcajat-penz-bankkartya-iratok-is-benne-voltak.htmlHajós András kiakadt, ugyanis valaki ellopta a pénztárcáját szombat délelőtt egy presszóban a Bazilikánál. A tévés bankkártyái és papírjai is abban voltak, valamint 50 ezer forint is volt nála. "Üzenem a tolvajnak, hogy szégyellje magát, amiért elvitte az egész tárcámat!" - fakadt ki. TV + Sztárok--Meghalt VV Era nagymamájahttp://www.life.hu/sztarok/20181227-meghalt-vv-era-nagymamaja-valovilag-kieso.htmlRossz hírek várták a villa falain túl VV Erát, elhunyt a nagymamája. TV + SztárokOrigoVV Era a kieséséről beszélt a Life.hu-nak: "megkönnyebbülést érzek"http://www.life.hu/sztarok/20181224-vv-era-a-kieseserol-beszelt-a-lifehunak.htmlVV Era alig több, mint 20 százalékkal esett ki a ValóVilág párbajáról, így már csak nyolcan küzdhetnek a milliókért. Era a Life.hu-nak elmondta, mit gondol a távozásáról, valamint hogy szerinte kellett volna-e szexelnie a nézők nagyobb figyelméért. TV + SztárokOrigoVV Era nyilatkozott: elmondta, miért esett ki a párbajonhttp://www.life.hu/sztarok/20181224-vv-era-nyilatkozott-elmondta-miert-esett-ki-a-parbajon-roli-ellen.htmlAhogy megírtuk, a ValóVilág Roli-Era párbajáról a fiú tért vissza győztesen. Erika a kiesése után a BeleValóban Baukó Évának beszélt arról, mit ronthatott el. TV + Sztárok--ValóVilág 9: Így kommentálta az RTL Magyarország Csoki kizárásáthttp://www.life.hu/sztarok/20181224-valovilag9-igy-kommentalta-az-rtl-magyarorszag-csoki-kizarasat.htmlAhogy megírtuk, szombaton este Anikó bejelentette, Csokit kizárták a ValóVilág játékából. A kommentelők kiakadtak, sokan szeretnék, ha a fiú visszamehetne a villába. Később Csoki, majd a csatorna is reagált a történtekre. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.