Kiütéses, gátlásos kamaszlány volt Katalin hercegné: egyik barátnője árulta el

Katalin hercegné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyik gyerekkori barátnője szerint Katalin hercegné önbizalom-hiányos kislány volt, akit folyton csúfoltak. Olyannyira, hogy a szülei jobbnak látták átíratni a Marlborough College-ba, ahol aztán a sportnak köszönhetően az egész élete megváltozott. 

"Elég durván bántak vele, sokat gúnyolták. Vézna volt és sápadt, a stressztől pedig kiütései, pattanásai lettek" – mesélte Gemma Williamson a Daily Mailnek.

Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Andrew Matthews

Kate annyira kikészült, hogy a szülei jobbnak látták átíratni a Marlborough College-ba, ahol beválogatták a gyeplabdacsapatba, ennek köszönhetően sportos külsőre és egyre nagyobb önbizalomra tett szert.

"Valamikor a 90-es években nyaralni ment a család Argentínába, ahonnan Kate napbarnítottan tért vissza, a fogszabályzóját is levették, és elkezdte sminkelni magát. Teljesen kinyílt. Minden fiú azonnal belezúgott" - tette hozzá a barátnő.

Másfél órával a kezdés előtt mondta le fellépését Miskolcon Curtishttp://www.life.hu/sztarok/20181231-masfel-oraval-a-kezdes-elott-mondta-le-fellepeset-miskolcon-curtis-zenesz.htmlA Stamp Club Miskolc a Facebook-oldalán tett közzé egy bejegyzést, ahol elnézést kértek mindenkitől, akik tegnap Curtis fellépését várták.TV + Sztárok--Az Instagramon vall a 2018-as évéről Kárpáti Rebekahttp://www.life.hu/sztarok/20181231-az-instagramon-vall-a-2018-everol-karpati-rebeka.htmlTeljesen kizsigerelte magát 2018-ban Kárpáti Rebeka. Azt vallja: kemény év van mögötte. TV + Sztárok--Már nem Hillary Clinton, hanem Michelle Obama a legcsodáltabb nő Amerikábanhttp://www.life.hu/sztarok/20181231-mar-nem-hillary-clinton-hanem-michelle-obama-a-legcsodaltabb-no-amerikaban.htmlMár nem Hillary Clinton, hanem Michelle Obama a legcsodáltabb nő az Egyesült Államokban a Gallup friss közvélemény-kutatása szerint. Az előző elnök, Barack Obama neje 17 év után szorította le az első helyről a volt külügyminisztert, demokrata szenátort és first ladyt, a 2016-os elnökválasztás vesztesét. TV + Sztárok--VV Era a kieséséről beszélt a Life.hu-nak: "megkönnyebbülést érzek"http://www.life.hu/sztarok/20181224-vv-era-a-kieseserol-beszelt-a-lifehunak.htmlVV Era alig több, mint 20 százalékkal esett ki a ValóVilág párbajáról, így már csak nyolcan küzdhetnek a milliókért. Era a Life.hu-nak elmondta, mit gondol a távozásáról, valamint hogy szerinte kellett volna-e szexelnie a nézők nagyobb figyelméért. TV + SztárokOrigoÍme, a Life.hu videós bakiparádéja 2018-bólhttp://www.life.hu/sztarok/20181231-ime-a-lifehu-bakiparadeja-2018bol.htmlA Life.hu stábja 2018-ban is jelen volt a legfontosabb hazai rendezvényeken, többek közt nyolc fesztiválról és számtalan show-műsorról tudósítottunk, de Európa-szerte megjártuk az MTV EMA-t, az Eurovíziót és a LifeBallt is. Világsztárokból sem volt hiány a több mint 200 videónkban. És természetesen aki dolgozik, az hibázik is, így az idén is összeállítottuk a szokásos bakiparádénkat. TV + Sztárok--Tilla, Iszak Eszti, Horváth Éva és Marton Adri véleménye a kliséajándékokrólhttp://www.life.hu/sztarok/20181224-tilla-iszak-eszti-horvath-eva-es-marton-adri-velemenye-klise-ajandekokrol.htmlElérkezett a karácsony, az ajándékozás időszaka is. Természetesen klisék nélkül nehéz megúszni a fa alatti bontogatást. A Life.hu arra volt kíváncsi, sztárjainknak mi a véleményük a "szokásos" ajándékokról. Tilla, Iszak Eszti, Horváth Éva és Marton Adri is elmondták őszintén a véleményüket. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.