ValóVilág 9 VV Greg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap este szavaztak a villalakók, kit nem szeretnének a továbbiakban a játékban látni. 

Vivien és Greg egyenlő szavazatot kapott, így a villamester, Roli döntötte el, kinek kell mindenképpen párbajoznia. Szerdán az is eldől, hogy kit visz magával Greg a stúdióba.

Az Instagramon vall a 2018-as évéről Kárpáti Rebekahttp://www.life.hu/sztarok/20181231-az-instagramon-vall-a-2018-everol-karpati-rebeka.htmlTeljesen kizsigerelte magát 2018-ban Kárpáti Rebeka. Azt vallja: kemény év van mögötte. TV + Sztárok--Már nem Hillary Clinton, hanem Michelle Obama a legcsodáltabb nő Amerikábanhttp://www.life.hu/sztarok/20181231-mar-nem-hillary-clinton-hanem-michelle-obama-a-legcsodaltabb-no-amerikaban.htmlMár nem Hillary Clinton, hanem Michelle Obama a legcsodáltabb nő az Egyesült Államokban a Gallup friss közvélemény-kutatása szerint. Az előző elnök, Barack Obama neje 17 év után szorította le az első helyről a volt külügyminisztert, demokrata szenátort és first ladyt, a 2016-os elnökválasztás vesztesét. TV + Sztárok--Sokáig rettegett a ráktól Király Viktorhttp://www.life.hu/sztarok/20181228-sokaig-rettegett-a-raktol-kiraly-viktor-edesanyja-es-ikertestvere-megbetegedese-miatt.htmlKirály Viktor édesanyja és testvére is megküzdött a rákkal, így sokáig ő is félt a gyilkos kórtól. TV + SztárokOrigoMeghalt VV Era nagymamájahttp://www.life.hu/sztarok/20181227-meghalt-vv-era-nagymamaja-valovilag-kieso.htmlRossz hírek várták a villa falain túl VV Erát, elhunyt a nagymamája. TV + SztárokOrigoTilla, Iszak Eszti, Horváth Éva és Marton Adri véleménye a kliséajándékokrólhttp://www.life.hu/sztarok/20181224-tilla-iszak-eszti-horvath-eva-es-marton-adri-velemenye-klise-ajandekokrol.htmlElérkezett a karácsony, az ajándékozás időszaka is. Természetesen klisék nélkül nehéz megúszni a fa alatti bontogatást. A Life.hu arra volt kíváncsi, sztárjainknak mi a véleményük a "szokásos" ajándékokról. Tilla, Iszak Eszti, Horváth Éva és Marton Adri is elmondták őszintén a véleményüket. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoValóVilág 9: Így kommentálta az RTL Magyarország Csoki kizárásáthttp://www.life.hu/sztarok/20181224-valovilag9-igy-kommentalta-az-rtl-magyarorszag-csoki-kizarasat.htmlAhogy megírtuk, szombaton este Anikó bejelentette, Csokit kizárták a ValóVilág játékából. A kommentelők kiakadtak, sokan szeretnék, ha a fiú visszamehetne a villába. Később Csoki, majd a csatorna is reagált a történtekre. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.