ValóVilág 9: Vivi és Hunor kettesben töltötték az éjszakát

VV Vivi ValóVilág 9 VV Hunor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy romantikus vacsora, egy kis masszázs: ezek után vajon mivel folytatódott Vivi és Hunor éjszakája? 

Vajon Vivien hűséges marad Krisztiánhoz, vagy épp úgy, mint Radics után, ezúttal is gyorsan továbblép? Az alábbi videóból kiderül.

Szomorú búcsú: egyszerre ketten is távoztak a ValóVilág villájábólhttp://www.life.hu/sztarok/20190101-szomoru-bucsu-egyszerre-ketten-is-tavoztak-a-valovilag-villajabol-a-ponikat-elvittek.htmlA villalakóknak könnyes búcsút kellett venniük kedvenc patásaiktól. Reni viszont ígéretet tett: a Villán kívül is meglátogatja majd Zafírékat.TV + SztárokOrigoValóVilág9: rengeteget híztak a villalakókhttp://www.life.hu/sztarok/20190101-valovilag9-rengeteget-hiztak-a-villalakok-fitt-het.htmlNéhány napja elindult a Fitt hét a Villában, és szinte minden villalakót a frász kerülgetett, mikor kiderült: rá kell állniuk a mérlegre. Voltak nagy rácsodálkozások, azon pedig mi is meglepődtünk, hogy néhány játékos közel, vagy kicsit több mint 10 kilót hízott. Persze az is előfordulhat, hogy a beköltözési súlyukra emlékeznek rosszul. TV + SztárokOrigoMásfél órával a kezdés előtt mondta le fellépését Miskolcon Curtishttp://www.life.hu/sztarok/20181231-masfel-oraval-a-kezdes-elott-mondta-le-fellepeset-miskolcon-curtis-zenesz.htmlA Stamp Club Miskolc a Facebook-oldalán tett közzé egy bejegyzést, ahol elnézést kértek mindenkitől, akik tegnap Curtis fellépését várták. TV + Sztárok--Így értékeli a 2018-as évét Majkahttp://www.life.hu/sztarok/20181231-igy-ertekeli-a-2018as-evet-majka-sikerek-es-vesztesegek.htmlA Facebook-oldalán vallott az elmúlt év veszteségeiről és örömeiről Majka. TV + SztárokOrigoMár nem Hillary Clinton, hanem Michelle Obama a legcsodáltabb nő Amerikábanhttp://www.life.hu/sztarok/20181231-mar-nem-hillary-clinton-hanem-michelle-obama-a-legcsodaltabb-no-amerikaban.htmlMár nem Hillary Clinton, hanem Michelle Obama a legcsodáltabb nő az Egyesült Államokban a Gallup friss közvélemény-kutatása szerint. Az előző elnök, Barack Obama neje 17 év után szorította le az első helyről a volt külügyminisztert, demokrata szenátort és first ladyt, a 2016-os elnökválasztás vesztesét. TV + Sztárok--Presszóból lopták el Hajós András pénztárcáját: pénz, bankkártya, iratok is benne voltakhttp://www.life.hu/sztarok/20181231-presszobol-loptak-el-hajos-andras-penztarcajat-penz-bankkartya-iratok-is-benne-voltak.htmlHajós András kiakadt, ugyanis valaki ellopta a pénztárcáját szombat délelőtt egy presszóban a Szent István-bazilikánál. A tévés bankkártyái és papírjai is abban voltak, valamint 50 ezer forint is volt nála. "Üzenem a tolvajnak, hogy szégyellje magát, amiért elvitte az egész tárcámat!" - fakadt ki. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.