Ábel Anita a közösségi oldalán értékelte az előző évet

2018 válás Ábel Anita évértékelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ábel Anita a közösségi oldalán értékelte néhány szóban az előző évet.

Ahogyan a legtöbb ember, úgy a hírességek is szeretnek számot vetni az új év kezdete előtt. Ábel Anita is így tett, a közösségi oldalán elemezte néhány szóban 2018-at. Mint ismeretes, a népszerű tévés mozgalmas esztendőn van túl, otthagyta a TV2-t, alaposan lefogyott és elvált férjétől.

Most még fekete-fehér... Hosszú és bonyolult év van mögöttem... De hiszem, hogy 2019 szemkápráztatóan színes lesz” – írta szűkszavúan a bejegyzésben, amelyhez egy képet is csatolt magáról.

Weisz Fanni édesanyja büszkén figyelte a lányát a tévébenhttp://www.life.hu/sztarok/20190102-weisz-fanni-edesanyja-buszken-figyelte-a-lanyat-a-teveben.htmlWeisz Fanni idén is tolmácsolta Áder János beszédét, édesanyja pedig büszkén, könnyekig hatódva figyelte a tévében. TV + SztárokOrigoMészáros Árpád Zsolt menyasszonya nemet mondott a titkos esküvőrehttp://www.life.hu/sztarok/20190102-meszaros-arpad-zsolt-menyasszonya-nemet-mondott-a-titkos-eskuvore.htmlMészáros Árpád Zsolt két éve jegyezte el párját, de az esküvőre még nem tudtak sort keríteni. A színész titokban és gyorsan szerette volna nemrég oltár elé vezetni kedvesét, de Brigi megvétózta az ötletet. TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsa elárulta: a féltékenység vetett véget előző kapcsolatánakhttp://www.life.hu/sztarok/20190102-demcsak-zsuzsa-elarulta-a-feltekenyseg-vetett-veget-elozo-kapcsolatanak.htmlDemcsák Zsuzsa egy műsorban mesélt előző kapcsolatáról: a féltékenyég ölte meg a szerelmet.TV + SztárokOrigoÚjabb fellépést mondott le Curtis: kiakadtak a rajongóihttp://www.life.hu/sztarok/20190102-ujabb-fellepest-mondott-le-curtis-kiakadtak-a-rajongoi.htmlFellépése előtt másfél órával mondta le miskolci koncertjét Curtis, aki sokadjára hivatkozott betegségre. A rajongók ezúttal nem vették a védelmükbe. TV + Sztárok--Feloszlott az Akkezdet Phiai hiphopformációhttp://www.life.hu/sztarok/20190101-feloszlott-az-akkezdet-phiai-hiphop-formacio-facebookon-jelentettek-be.htmlA Facebook-oldalán jelentette be az Akkezdet Phiai hiphopformáció, hogy január elsejétől kettéválnak. Závada Péter és Saiid húsz éven át zenélt együtt. TV + Sztárok--Fürdőruhában mutatta meg bomba testét az 52 éves Salma Hayekhttp://www.life.hu/sztarok/20190101-furdoruhaban-mutatta-meg-bombatestet-az-52-eves-salma-hayek-szineszno.htmlFürdőruhás képeket töltött fel az Instagram-oldalára a népszerű színésznő, Salma Hayek. A fotókhoz sok kommentár nem is kell, inkább mutatjuk őket. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.