Demcsák Zsuzsa elárulta: a féltékenység vetett véget előző kapcsolatának

Demcsák Zsuzsa párkapcsolat féltékenység szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demcsák Zsuzsa egy műsorban mesélt előző kapcsolatáról: a féltékenység ölte meg a szerelmet.

A Jakupcsek Plus című műsorban mesélte el Demcsák Zsuzsa, hogy előző kapcsolatával a zöld szemű szörny végzett. Hiába próbált mindent megtenni, nem volt mit tenni, el kellett engednie a szerelmét.

Demcsák Zsuzsa Forrás: TV2

„Nekem ezt nagyon nehéz volt megélni. Szinte a legelejétől féltékeny volt a párom. Egyébként szerintem ez egy típus. Aki nem tud magával mit kezdeni. (...) Aki a reflektorfényben van, annak féltékeny a partnere. Mert ráírnak, mondják neki. Az a baj, hogy a nők általában azt gondolják, ők a hibásak. Hogy én nem tettem valamit jól. Nekem kellene valamit jobban csinálnom. Vagy nekem kellene még többet tennem. Bennem is ez volt. Én is ezt próbáltam nyújtani a kapcsolatomban. Azt gondolom, ez alapvetően nem jó. Az sem jó, hogy az ember azt mondja, baromi erős vagyok, kőkemény vagyok, és nem tudok nő lenni” – írta meg a Blikk Zsuzsa szavaira hivatkozva.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.