Elképesztő átalakulásokon esett át Cynthia Dictator: fotók

fotók művész Cynthia Dictator átalakulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cynthia Dictator fotókon keresztül bizonyította be, hogy ő az ország legnagyobb átalakulóművésze.

Cynthia Dictator egy különleges projekt keretén belül alakult át tavaly különböző hírességekké. Láthattuk őt Kim Kardashianként és Jézusként is, de robotként és menekültként is pózolt a kamera előtt.

Mutatjuk a legelképesztőbb átalakulásait!

Cynthia Dictator Jézusként Forrás: Instagram/Cynthia Dictator

Menekültként Forrás: Instagram/Cynthia Dictator

Elon Muskként Forrás: Instagram/Cynthia Dictator

Kim Kardashianként Forrás: Instagram/Cynthia Dictator

Robotként Forrás: Instagram/Cynthia Dictator

Közleményt adott ki Michael Schumacher családjahttp://www.life.hu/sztarok/20190102-kozlemenyt-adott-ki-michael-schumacher-csaladja.htmlHivatalos közleményt adott ki Michael Schumacher családja a közösségi oldalon. TV + Sztárok--Autó csapódott Peller Károly házának kerítésébehttp://www.life.hu/sztarok/20190102-auto-csapodott-peller-karoly-hazanak-keritesebe.htmlPeller Károly elárulta, szörnyű látvány fogadta szilveszter éjszakáján, amikor hazaért: egy autó a házának kerítésébe csapódott. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: VV Adri nagyon erotikusan eszi a banánt (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190102-valovilag-9-vv-adri-nagyon-erotikusan-eszi-a-banant.htmlVV Adrinál senki nem eszi erotikusabban a banánt. Nem is harapja, inkább szopogatja. TV + SztárokOrigoÚjabb részletek Pintér Tenya új kapcsolatárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190102-ujabb-reszletek-pinter-tenya-uj-kapcsolatarol.htmlEgyre több részlet derül ki Pintér Tibor új párkapcsolatáról. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: Vivi és Hunor kettesben töltötték az éjszakáthttp://www.life.hu/sztarok/20190101-valovilag9-vivi-es-hunor-kettesben-toltottek-az-ejszakat.htmlEgy romantikus vacsora, egy kis masszázs: ezek után vajon mivel folytatódott Vivi és Hunor éjszakája? TV + SztárokOrigoSzomorú búcsú: egyszerre ketten is távoztak a ValóVilág villájábólhttp://www.life.hu/sztarok/20190101-szomoru-bucsu-egyszerre-ketten-is-tavoztak-a-valovilag-villajabol-a-ponikat-elvittek.htmlA villalakóknak könnyes búcsút kellett venniük kedvenc patásaiktól. Reni viszont ígéretet tett: a villán kívül is meglátogatja majd Zafírékat. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.