Luís Figo luxusórája 92 millió forintot ér

karóra luxus focista Luis Figo óra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Luís Figo elképesztő luxusórát villantott közösségi oldalán.

A világsztár focisták elképesztő összegeket képesek luxusórákra költeni. A Bors azt írja, Luís Figo például a közösségi oldalán villantotta meg Jacob & Co Epic SF24 Tourbillon Baguette névre keresztelt darabját. Az óra forintra átszámítva 92 milliót ér.

A többi labdarúgó sem marad el sokkal tőle, a lap szerint Samuel Eto'o 86 milliós, Karim Benzema pedig 43,5 milliós darabbal büszkélkedhet.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

“Inspired by the Impossible.” @jacobandco

Luís Figo (@luis__figo) által megosztott bejegyzés,

Jakabos Zsuzsanna szexi fehérneműs fotóval kívánt boldog új évethttp://www.life.hu/sztarok/20190102-jakabos-zsuzsanna-szexi-fehernemus-fotoval-kivant-boldog-uj-evet.htmlCsodás alakot villantott Jakabos Zsuzsanna úszónő. Fehérneműs fotóval kívánt boldog új évet rajongóinak. TV + SztárokMTI/Illyés TiborKözleményt adott ki Michael Schumacher családjahttp://www.life.hu/sztarok/20190102-kozlemenyt-adott-ki-michael-schumacher-csaladja.htmlHivatalos közleményt adott ki Michael Schumacher családja a közösségi oldalon. TV + Sztárok--Autó csapódott Peller Károly házának kerítésébehttp://www.life.hu/sztarok/20190102-auto-csapodott-peller-karoly-hazanak-keritesebe.htmlPeller Károly elárulta, szörnyű látvány fogadta szilveszter éjszakáján, amikor hazaért: egy autó a házának kerítésébe csapódott. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: VV Adri nagyon erotikusan eszi a banánt (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190102-valovilag-9-vv-adri-nagyon-erotikusan-eszi-a-banant.htmlVV Adrinál senki nem eszi erotikusabban a banánt. Nem is harapja, inkább szopogatja. TV + SztárokOrigoÚjabb fellépést mondott le Curtis: kiakadtak a rajongóihttp://www.life.hu/sztarok/20190102-ujabb-fellepest-mondott-le-curtis-kiakadtak-a-rajongoi.htmlFellépése előtt másfél órával mondta le miskolci koncertjét Curtis, aki sokadjára hivatkozott betegségre. A rajongók ezúttal nem vették a védelmükbe. TV + Sztárok--Fürdőruhában mutatta meg bomba testét az 52 éves Salma Hayekhttp://www.life.hu/sztarok/20190101-furdoruhaban-mutatta-meg-bombatestet-az-52-eves-salma-hayek-szineszno.htmlFürdőruhás képeket töltött fel az Instagram-oldalára a népszerű színésznő, Salma Hayek. A fotókhoz sok kommentár nem is kell, inkább mutatjuk őket. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.