Újabb részletek Pintér Tenya új kapcsolatáról

Forrás: TV2 -
párkapcsolat barátnő Pintér Tibor szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre több részlet derül ki Pintér Tibor új párkapcsolatáról.

Tegnap írtunk arról, hogy Pintér Tenyát egy ismeretlen hölggyel látták csókolózni az Álomutazók előadásán. Ez azért is érdekes, mert a színész mindössze egy hónapja szakított előző kedvesével.

Bár képet egyelőre nem láthattunk róla, a Ripost most azt írja, a szépség meglehetősen hasonlít Fridára és a pár állítólag hamarosan hivatalosan is bejelenti a kapcsolatát.

Pintér Tibornak tehát akár hamarosan teljesülhet a vágya, hogy új lakásába asszonyt költöztessen.

Pintér Tibor újra boldog Forrás: TV2
10 milliós szilveszteri bulit tartottak Beckahmékhttp://www.life.hu/sztarok/20190102-10-millios-szilveszteri-bulit-tartottak-beckahmek.htmlDavid Beckham és családja megadta a módját az új év köszöntésének: hatalmas partit tartottak barátaik és családjuk számára. A hírek szerint átszámítva több mint 10 millió forintba került a buli.TV + SztárokOrigoWeisz Fanni édesanyja büszkén figyelte a lányát a tévébenhttp://www.life.hu/sztarok/20190102-weisz-fanni-edesanyja-buszken-figyelte-a-lanyat-a-teveben.htmlWeisz Fanni idén is tolmácsolta Áder János beszédét, édesanyja pedig büszkén, könnyekig hatódva figyelte a tévében. TV + SztárokOrigoMészáros Árpád Zsolt menyasszonya nemet mondott a titkos esküvőrehttp://www.life.hu/sztarok/20190102-meszaros-arpad-zsolt-menyasszonya-nemet-mondott-a-titkos-eskuvore.htmlMészáros Árpád Zsolt két éve jegyezte el párját, de az esküvőre még nem tudtak sort keríteni. A színész titokban és gyorsan szerette volna nemrég oltár elé vezetni kedvesét, de Brigi megvétózta az ötletet. TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsa elárulta: a féltékenység vetett véget előző kapcsolatánakhttp://www.life.hu/sztarok/20190102-demcsak-zsuzsa-elarulta-a-feltekenyseg-vetett-veget-elozo-kapcsolatanak.htmlDemcsák Zsuzsa egy műsorban mesélt előző kapcsolatáról: a féltékenyég ölte meg a szerelmet.TV + SztárokOrigoFeloszlott az Akkezdet Phiai hiphopformációhttp://www.life.hu/sztarok/20190101-feloszlott-az-akkezdet-phiai-hiphop-formacio-facebookon-jelentettek-be.htmlA Facebook-oldalán jelentette be az Akkezdet Phiai hiphopformáció, hogy január elsejétől kettéválnak. Závada Péter és Saiid húsz éven át zenélt együtt. TV + Sztárok--Nem 2018 volt a legjobb éve Demcsák Zsuzsánakhttp://www.life.hu/sztarok/20190101-nem-a-2018-volt-a-legjobb-eve-demcsak-zsuzsanak-musorvezeto.htmlSzomorúan búcsúztatta az óévet Demcsák Zsuzsa. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.