Így nézett ki 10 évvel ezelőtt Gáspár Laci: "Úristen, az a haj!"

Forrás: Facebook/Gáspár Laci -
frizura nosztalgia Gáspár Laci hosszú haj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Laci az Instagramon osztott meg magáról egy 10 évvel ezelőtti fotót. Döbbenet, hogy ilyen frizurája is volt!

10 évvel ezelőtt még hosszú haja volt Gáspár Lacinak. Ezen nagy valószínűséggel maga is megdöbbent, amikor meglátta ezt a képet, azért is osztotta meg a követőivel az Instán. "Úristen, az a haj" - kommentálta a felvételt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Jó volt az a nagy haj! #bolondvagyokmerttégedszeretlek

Gáspár Laci (@gasparlaci) által megosztott bejegyzés,

ValóVilág 9: óriási balhé volt, egymásnak esett Zsuzsu és Renihttp://www.life.hu/sztarok/20190105-valovilag-9-oriasi-balhe-volt-egymasnak-esett-zsuzsu-es-reni.htmlReninek elege lett Zsuzsu dolgaiból: szerinte a lány túlságosan érzékeny, emellett pedig azt érezteti vele, hogy a triumvirátusukban ő a felesleges harmadik. TV + SztárokOrigoTeljesen átértékelte az életét Galambos Lajos: megtette az El Camino egy szakaszáthttp://www.life.hu/sztarok/20190105-teljesen-atertekelte-az-eletet-galambos-lajos-megtette-az-el-camino-egy-szakaszat.htmlLagzi Lajcsi nekivágott az El Camino egyik kisebb szakaszának. A zarándoklat semmihez sem fogható utazás volt számára. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoCurtis balesetekor nem végzett drogvizsgálatot a rendőrséghttp://www.life.hu/sztarok/20190105-curtis-balesetekor-nem-vegzett-drogvizsgalatot-a-rendorseg.htmlMég december elején ütközött össze egy budapesti kereszteződésben egy másik autóval Curtis és a barátnője, Krisztina. Úgy tudni, a rendőrség megvizsgálta, hogy a sofőr, Krisztina fogyasztott-e alkoholt, de drogra már nem tesztelték őket. TV + Sztárok--Madonnához is eljutottak a pletykák: kommentálta a fenékhelyzetethttp://www.life.hu/sztarok/20190104-madonnahoz-is-eljutottak-a-pletykak-kommentalta-a-fenekhelyzetet.htmlFennforgás volt Madonna feneke körül, ugyanis felröppent a hír, esetleg kés alá feküdt. Most kommentálta a dolgot. TV + Sztárok--Így nézett ki Jason Momoa 20 évvel ezelőtthttp://www.life.hu/sztarok/20190104-igy-nezett-ki-jason-momoa-20-evvel-ezelott.htmlJason Momoáért már 20 évvel ezelőtt is rajonghattak a hölgyek, ugyanis fiatalon is szívdöglesztő volt. TV + Sztárok--Lily Allen és kedvese, Daniel Lawrence szakítottakhttp://www.life.hu/sztarok/20190104-lily-allen-es-kedvese-daniel-lawrence-szakitottak.htmlHárom év után szakított párjával, a DJ Daniel Lawrence-szel Lily Allen. Az énekesnő azt mondta: 15 éves kora óta először szingli. TV + SztárokAFP



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.