17 éves rajongójával csókolózott a színpadon Drake: videó

Forrás: Getty Images for Coachella/Christopher Polk -
csók színpad rajongó Drake
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Drake hatalmas botrányt okozott, amiért egy kiskorú rajongójával csókolózott a színpadon.

Jennifer Lopez, Rihanna és Kim Kardashian exe nagy botrányba keveredett: koncertjén felhívott magához a színpadra egy rajongót, akivel finoman összesimult és forró csókot váltott vele. Az egyetlen gond csak az volt, hogy a fiatal lány még csak 17 éves. A híres énekesnek az a szerencséje, hogy Colorado államban 17 év a beleegyezési korhatár.

Meghan hercegné visszatér a Briliáns elmék című sorozatba, amelyben korábban szerepelthttp://www.life.hu/sztarok/20190106-meghan-hercegne-visszater-a-brillians-elmek-nevu-sorozatba-amiben-korabban-szerepelt.htmlMeghan Markle minden idők legmagasabb gázsiját kapná, ha egy epizód erejéig visszatérne a Briliáns elmék című sorozatba, amelyben korábban Rachel Zane-t játszotta. TV + SztárokOrigoÍgy köszöntötte fel Gianni feleségét, Debreczeni Zitát a születésnapján – szerelmes szavakhttp://www.life.hu/sztarok/20190106-igy-koszontotte-fel-gianni-feleseget-debreczeni-zitat-szuletesnapjan-szerelmes-szavak.htmlMa ünnepli 38. születésnapját Debreczeni Zita. Gianni Annoni szerelmes szavakkal köszöntötte imádott feleségét. TV + SztárokOrigoCurtis szlovák rajongóit is cserben hagyta: nem érkezett meg a fellépésrehttp://www.life.hu/sztarok/20190106-curtis-szlovak-rajongoit-is-cserben-hagyta-nem-erkezett-meg-a-fellepesre.htmlCurtis ezúttal a szlovák rajongóit hagyta cserben? TV + Sztárok--VV Reni újraélesztette VV Greget: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190106-vv-reni-ujraelesztette-vv-greget-video.htmlVV Reni és VV Zsu újraélesztették VV Greget. TV + SztárokOrigoPeller Anna esküvői fotót posztolt: a nászéjszakájuk előtt készült a képhttp://www.life.hu/sztarok/20190106-peller-anna-eskuvoi-fotot-posztolt-a-naszejszakajuk-elott-keszult-a-kep.htmlA vasárnap a nosztalgiáé: Peller Anna is régi képet posztolt. TV + SztárokOrigoVV Adri szexi táncot lejtett a villában – videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190106-vv-adri-szexi-tancot-lejtett-a-villaban-video.htmlVV Adri is beizzította a rakétákat és szexi üzemmódba kapcsolt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.