VV Greg durván beszólt VV Zsuzsunak

Forrás: rtl.hu -
vita sírás párbaj VV Zsuzsu VV Greg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Összeveszett a ValóVilágban VV Zsuzsu és VV Greg. A mosolyszünetet a lány viseli rosszabbul.

Hamarosan jön a ValóVilág következő párbaja, amelyben Greg és Viviven csap össze. Érthető módon egyre nagyobb emiatt a feszültség a villában, sok a veszekedés és a sírás mostanában.

Ezúttal Zsuzsu fakadt sírva azután, hogy kissé összezördült Greggel. A fiút viszont kevésbé viselte meg a vita, míg a lány kint szipogott Adrival, ő kibeszélte Zsut Renivel. Elhangzott például ez a mondat is: „Mekkora egy k*csög ez a Zsu!”

Baukó Éva megmutatta: így festett a karácsonyfa alatt az óévben – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190106-bauko-eva-megmutatta-igy-festett-a-karacsonyfa-alatt-az-oevben-foto.htmlBaukó Éva nem szedett fel magára plusz kilókat a karácsonyi időszakban sem: ezt meg is mutatta követőinek. TV + SztárokOrigoExatlon Hungary: Ungvári Miklós interjút adott a Life.hu riporterének indulás előtt – videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190106-exatlon-hungray-ungvari-miklos-interjut-adott-a-lifehu-riporterenek-indulas-elott-video.htmlUngvári Miklós olimpikon dzsúdózó is az Exatlon Hungary bajnok csapatának tagja. Elárulta, miért vállalta és mit vár ettől az élménytől. TV + Sztárok--Dombi Rudolf olimpikon, az Exatlon versenyzője a Life.hu-nak mesélt a karrierjéről és a műsorról – videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190106-dombi-rudolf-olimpikon-az-exatlon-versenyzoje-a-lifehunak-meselt-karrierjerol-es-a-musorrol-video.htmlAz Exatlon Hungary egyik sztárja, az olimpikon Dombi Rudolf elárulta, miért válllalta el ezt a nem mindennapi felkérést, illetve arról is mesélt, miért vonult vissza az élsporttól. TV + SztárokOrigoÍgy nézett ki Jason Momoa 20 évvel ezelőtthttp://www.life.hu/sztarok/20190104-igy-nezett-ki-jason-momoa-20-evvel-ezelott.htmlJason Momoáért már 20 évvel ezelőtt is rajonghattak a hölgyek, ugyanis fiatalon is szívdöglesztő volt. TV + Sztárok--David Beckham hasonló csókot adott kislányának és feleségénekhttp://www.life.hu/sztarok/20190104-david-beckham-hasonlo-csokot-adott-kislanyanak-es-felesegenek.htmlEgy testbeszédszakértő szerint David Beckham feleségének és kislányának adott puszija között nincs túl sok különbség. TV + Sztárok--Presley Gerbert, Cindy Crawford fiát ittas vezetésért tartóztatták lehttp://www.life.hu/sztarok/20190104-presley-gerbert-cindy-crawford-fiat-ittas-vezetesert-tartoztattak-le.htmlAz újév első óráit börtönben töltötte Cindy Crawford fia, a szintén modell Presley Gerber. Ittas vezetésért kapták el. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.