Királyné lehet Katalin hercegnéből

Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Wpa Pool -
Károly herceg Katalin hercegné Vilmos herceg trón Camilla hercegné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegné állítólag tudatosan készül arra, hogy királyné legyen.

Királyné lehet Katalin hercegnéből – írja a DailyStar. Minderre azután kerülhet sor, hogy Károly herceg lemond a trónról és Vilmos lesz az uralkodó.

A lap azt írja, Vilmos tinédzserkora óta készül arra, hogy egyszer király legyen belőle.

Katalinból hamarosan királyné lehet Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Wpa Pool

Katalin hercegné is elkezdte a felkészülést. Nem látványos, ahogyan ezt teszi, de észre lehet venni. Legutóbb például Erzsébet és Kamilla mellé állt egy hivatalos eseményen, ami egyértelműen jelzi, mik a szándékai” – mondta egy közeli ismerős.

Katalin azonban, aki a forrás szerint hivatalosan is megkapná a királyi hitves címet, bízik benne, hogy nem a közeljövőben kerül erre sor, egyelőre ugyanis szeretne a gyermekeire koncentrálni.

Pszichológiai előadásokat tart Várkonyi Andreahttp://www.life.hu/sztarok/20190107-pszichologiai-eloadasokat-tart-varkonyi-andrea.htmlVárkonyi Andrea pszichológiai előadásokat tart, mióta eltűnt a képernyőről. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoSoma Mamagésa egykor sokat szexelt, de ma már monogám kapcsolatban él (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190107-soma-mamagesa-egykor-sokat-szexelt-de-ma-mar-monogam-kapcsolatban-el.htmlSoma Mamagésának sikerült megint meglepnie mindenkit kijelentésével: elárulta, ő már annyi intim viszonyt folytatott, hogy teljesen megváltozott. TV + Sztárok--Maria Geronazzo elárulta, mi VV Greg győzelmének titka – videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190107-maria-geronazzo-elarulta-mi-vv-greg-gyozelmenek-titka.htmlVV Greg hatalmas fölénnyel győzött a ValóVilág 9 legutóbbi párbajában VV Vivi ellen. A fiú legjobb barátja, Maria Geronazzo nyilatkozott a Life.hu riporterének arról, mi is lehet Greg győzelmének titka. Az is kiderült, hogyan segíti a fiút kintről Geronazzo, és mit tesz azért, hogy ő legyen a végső győztes. TV + SztárokOrigoPars Krisztián olimpiai bajnok kalapácsvető kokainnal bukott meg a doppingtesztenhttp://www.life.hu/sztarok/20190107-pars-krisztian-olimpiai-bajon-kalapacsveto-kokainnal-bukott-meg-a-doppingteszten.htmlPars Krisztián olimpiai bajnok kalapácsvető kokain miatt bukott meg tavaly a doppingteszten. TV + Sztárok--VV Reni újraélesztette VV Greget: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190106-vv-reni-ujraelesztette-vv-greget-video.htmlVV Reni és VV Zsu újraélesztették VV Greget. TV + SztárokOrigoDurván beszólt irigyeinek Franck Ribéry labdarúgóhttp://www.life.hu/sztarok/20190106-durvan-beszolt-irigyeinek-franck-ribery-labdarugo.htmlDurván beszólt Ribéry azoknak a rajongóinak, akik amiatt kritizálták, hogy aranysteaket evett egy luxusétteremben. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.