Bódi Sylvi pucér feneket villantott közösségi oldalán

popsi Bódi Sylvi fenék villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Sylvi a rajongók legnagyobb örömére anyaszült meztelenül jelentkezett be a közösségi oldalán.

Bódi Sylvi ismét paradicsomi helyen tölti az idejét és lovagolja meg a hullámokat. Ezúttal azonban nem szörfözés közben fotózták a közösségi oldalán, hanem egy vízesésnél anyaszült meztelenül. Kebleit eltakarja a kezeivel, de a pucér feneke így is jól látható.

Természetesen férfirajongói teljesen elaléltak a kép láttán. Sokan dicsérték tökéletes testét és akadt olyan is, aki gyakorlatilag házassági ajánlattal lepte meg a szépséget.

Bevállalta a szemöldöktetoválást Nyári Diahttp://www.life.hu/sztarok/20190108-bevallalta-a-szemoldoktetovalast-nyari-dia.htmlNyári Dia megvillantotta követőinek tetovált szemöldökét. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoÍgy bulizott az egyetemen Kate Middleton – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190108-igy-bulizott-az-egyetemen-kate-middleton.htmlRitka fotó látott napvilágot: az egyetem évei alatt készült egy felvétel az önfeledten bulizó Kate Middletonról. TV + Sztárok--Jim Carrey 22 évvel fiatalabb kolléganőjébe, Ginger Gonzagába szeretett belehttp://www.life.hu/sztarok/20190108-jim-carrey-22-evvel-fiatalabb-kolleganojebe-ginger-gonzagaba-szeretett-bele.htmlAz 56 éves Jim Carrey 22 évvel fiatalabb kolléganőjébe, a 34 éves Ginger Gonzagába szeretett bele. A Golden Globe-gálán együtt fotózták őket. TV + Sztárok--55 éves lett Nicolas Cagehttp://www.life.hu/sztarok/20190108-55-eves-lett-nicolas-cage.html55 éves lett az Oscar-díjat színész, Nicolas Cage. TV + SztárokOrigoLehet esély Majka és Curtis békülésére?http://www.life.hu/sztarok/20190108-lehet-esely-majka-es-curtis-bekulesere.htmlMajka és Curtis béküléséről álmodoznak a rajongók és úgy tűnik, van rá esély. TV + SztárokOrigoKulka János hamarosan visszatér a színpadrahttp://www.life.hu/sztarok/20190108-kulka-janos-hamarosan-visszater-a-szinpadra.htmlVisszatér a színpadra Kulka János. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.