II. Erzsébet térítette észhez Harryt: a herceg nem akart a királyi család tagja lenni

Forrás: Getty Images/2018 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo -
királyi család II. Erzsébet brit királynő Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Állítólag II. Erzsébet nyomására változtatott életmódján Harry herceg. Neki köszönheti, hogy ma a boldog házasok életét éli.

Harry herceg fiatalkorában nem túl példamutató életet élt. Ahhoz képest, hogy a királyi család tagja, soha nem vetette meg a féktelen bulikat. Néhányszor meg is járta, lesifotósok ugyanis rajtakapták dorbézolás közben. Egy alkalommal még pucér fotókat is készítettek róla.

A DailyStar most azt írja, II. Erzsébetnek nagyon nagy szerepe volt abban, hogy a herceg végül változtatott a hozzáállásán és az életmódján.

Harry herceg nem akart a királyi családhoz tartozni Forrás: Getty Images/2018 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo

Harry korábban teljesen visszautasította a kötelességeit, ami a hercegi címével jár. Örült volna, ha nem háborgatják és az átlagemberek életét élheti” – nyilatkozta egy forrás.

A királynő, aki nem nézte jó szemmel Harry dorbézolását, végül megbocsátott unokájának és rávette arra, hogy éljen a királyi családhoz méltó életet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.