Megszületett Sophie Ellis-Bextor ötödik fia: azt állították, lányt akart, válaszolt az énekesnő

Forrás: Instagram/Sophie Ellis-Bextor -
Sophie Ellis-Bextor lány fiú gyermek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megszületett Sophie Ellis-Bextor ötödik gyermeke, ismét egy kisfiú. Az énekesnő nagyon boldog, kivéve, hogy azt terjesztik róla, csalódott, amiért nem lánya lett.

Sophie Ellis-Bextor életet adott ötödik fiának, ám az örömteli eseményre árnyékot vet néhány rosszindulatú híresztelés. Azt állították az énekesnőről, hogy kissé csalódott, mert ötödjére már lányt szeretett volna.

Sophie Ellis-Bextor leszögezte, neki nem számít a gyerek neme Forrás: Instagram/Sophie Ellis-Bextor

A sztár természetesen nem hagyta szó nélkül a felröppent pletykákat és leszögezte, egyáltalán nem csalódott, és mindegy, milyen nemű a gyermeke, szerencsésnek érzi magát.

Fürdőruhamodellt parodizált a kétgyermekes édesanyahttp://www.life.hu/csalad/20190108-furdoruhamodellt-parodizalt-a-ketgyermekes-edesanya.htmlBlogot vezet a kétgyermekes édesanya, Laura, aki nemcsak magáról és gyermekiről oszt meg vicces fotókat, hanem celebeket is szeret parodizálni. Most egy fürdőruhamodell lett a kiszemeltje. Család--6 jel, hogy a gyereked kivételes tehetséghttp://www.life.hu/csalad/20190106-6-jel-hogy-gyermeked-tehetseges-zseni-magas-intelligenciaval-bir.htmlA magas intelligencia nem jelenti azt, hogy valaki zseni. A gyerekek esetén az IQ-szint mérése pedig lényegében lehetetlen. Vannak azonban olyan tulajdonságok, amelyek előrevetíthetik gyermeked kivételes tehetségét, melynek köszönhetően akár jelentős művésszé, sikeres üzletemberré vagy akár nagyszabású gondolkodóvá is válhat. A Bright Side oldal által összeállított listából hoztuk el a leggyakoribb jellemzőket. CsaládOrigoGörög Zita megmutatta kisfiát, Timont – így élnek mosthttp://www.life.hu/csalad/20190107-gorog-zita-megmutatta-kisfiat-timont-igy-elnek-most.htmlOktóberben hozta világra harmadik gyermekét Görög Zita modell. A kis Timon 54 centiméterrel és 3600 grammal jött a világra. A család élete felbolydult, Zitának újra fel kellett idéznie, hogyan kell bánni egy kisbabával, párjának pedig sok mindent meg kellett tanulnia. CsaládOrigoÉrkeznek a félévi bizonyítványok – kezeld helyén a jegyekethttp://www.life.hu/csalad/20190104-erkeznek-a-felevi-bizonyitvanyok-kezeld-helyen-a-jegyeket.htmlAz oktatási intézmények heteken belül kiküldik az értesítőket a diákok első öt hónapos teljesítményéről. Mennyire kell komolyan vennünk az elért eredményeket? Mennyire büszkélkedhetünk egy színjeles bizonyítvánnyal? Mit tükröznek a félévi jegyek? A kép jóval árnyaltabb, mint azt elsőre hinnénk. CsaládOrigoKisfiával fotózták a fürdőruhás Eva Longoriáthttp://www.life.hu/csalad/20190106-kisfiaval-fotoztak-a-furdoruhas-eva-longoriat.htmlTöbb mint fél évvel a szülés után Eva Longoria fürdőruhában mutatta meg magát. Család--A királynőnek elege lett Katalin és Meghan hercegné feszült viszonyábólhttp://www.life.hu/csalad/20190105-a-kiralynonek-elege-lett-katalin-es-meghan-hercegne-feszult-viszonyabol.htmlMég hónapokkal ezelőtt röppent fel a pletyka, amely szerint Katalin és Meghan hercegné nem jönnek ki egymással. Ebből most Erzsébet királynőnek elege lett. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.