13 évvel ezelőtti fotót osztott meg magáról Tatár Csilla

Forrás: TV2 -
régi fotó nosztalgia Tatár Csilla akkor és most
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tatár Csilla egy 13 évvel ezelőtti fotót posztolt a közösségi oldalára.

Tatár Csilla a közösségi oldalán nosztalgiázik: egy 13 évvel ezelőtti fotót osztott meg magáról. Ekkor még hosszabb haja volt, és úgy fest a felvételen, mint egy díva.

A kép készítése óta egyébként nemcsak a külseje változott meg, hanem az élete is nagyot fordult, elvált Gönczi Gábortól, és gyermeket szült a második férjének.

Ábel Anita a szépsége miatt utálta Dobó Katáthttp://www.life.hu/sztarok/20190109-abel-anita-szepsege-miatt-utalta-dobo-katat.htmlKiderült: Ábel Anita hosszú évekig utálta Dobó Katát. TV + Sztárok--Baronits Gábor elbúcsúzott a Vidám Színpadtólhttp://www.life.hu/sztarok/20190109-baronits-gabor-elbucsuzott-a-vidam-szinpadtol.htmlBaronits Gábor döntött: elhagyja a Vidám Színpadot. TV + SztárokOrigoRubint Réka szexi dekoltázst villantott – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190109-rubint-reka-szexi-dekoltazst-villantott.htmlCsaládjával és tanítványaival táborozik Rubint Réka, de azért azokat sem felejti el, akik nem tudtak elmenni: legutóbbi fotójával itthon is forróságot okoz. TV + Sztárok--Laky Zsuzsi férje, Dietz Guszti így segítene Curtisnekhttp://www.life.hu/sztarok/20190109-laky-zsuzsi-ferje-dietz-guszti-igy-segitene-curtisnek.htmlCurtis mellett sok sztár kiáll, rengetegen támogatják, köztük Laky Zsuzsi férje is, aki pontosan tudja, mire lenne szüksége a rappernek ahhoz, hogy le tudjon számolni a függőségével. TV + Sztárok--II. Erzsébet térítette észhez Harryt: a herceg nem akart a királyi család tagja lennihttp://www.life.hu/sztarok/20190108-ii-erzsebet-teritette-eszhez-harryt-a-herceg-nem-akart-a-kiralyi-csalad-tagja-lenni.htmlÁllítólag II. Erzsébet nyomására változtatott életmódján Harry herceg. Neki köszönheti, hogy ma a boldog házasok életét éli. TV + Sztárok--Bruce Willist biztonsági őrök támogatták ki egy szórakozóhelyrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190108-bruce-willist-biztonsagi-orok-tamogattak-ki-egy-szorakozohelyrol.htmlLesifotósok kapták le Bruce Willist, amint épp kitámogatják egy szórakozóhelyről. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.