köszöntés Katalin hercegné Kensington-palota születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegné ma ünnepli 37. születésnapját.

Nagy nap ez a mai a brit királyi családban, hiszen ma ünnepli 37. születésnapját Vilmos herceg gyönyörű felesége, Katalin. A hercegné nagyon nagy népszerűségnek örvend, nem csoda, ha a palota már a reggeli órákban egy fotóval köszönte meg a rajongók jókívánságait és üzeneteit.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Thank you everyone for all your lovely messages on The Duchess of Cambridge’s birthday! PA

Kensington Palace (@kensingtonroyal) által megosztott bejegyzés,

A család másik hivatalos Instagram-oldala több fotót is közzétett Katalinról. Azt írják, a hercegné az Egyesült Királyságban és azon kívül is rengeteget segít II. Erzsébetnek a hivatalos eseményeken. Emellett sok időt fordít arra, hogy jótékonykodjon, több olyan szervezetet is támogat, amely a gyermekek jövőjéről gondoskodik.

Ábel Anita a szépsége miatt utálta Dobó Katáthttp://www.life.hu/sztarok/20190109-abel-anita-szepsege-miatt-utalta-dobo-katat.htmlKiderült: Ábel Anita hosszú évekig utálta Dobó Katát. TV + Sztárok--Baronits Gábor elbúcsúzott a Vidám Színpadtólhttp://www.life.hu/sztarok/20190109-baronits-gabor-elbucsuzott-a-vidam-szinpadtol.htmlBaronits Gábor döntött: elhagyja a Vidám Színpadot. TV + SztárokOrigoTóth Gabi nekiment a közösségi oldalakat teleposztoló tinilányoknakhttp://www.life.hu/sztarok/20190108-toth-gabi-nekiment-a-kozossegi-oldalakat-teleposztolo-tinilanyoknak.htmlKözösségi oldalán fakadt ki Tóth Gabi, aki szerint a mai lányok rossz irányba tartanak, ami a közösségi médiás tevékenységüket illeti. Hosszú bejegyzésben fejtette ki a véleményét. TV + Sztárok--Dopeman elmondta a véleményét Majka és Curtis konfliktusárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190108-dopeman-elmondta-a-velemenyet-majka-es-curtis-konfliktusarol.htmlElismerte Curtis, hogy problémákkal küzd, befekszik egy rehabilitációs központba. Majkával való vitájáról most Dopeman is elmondta a véleményét. TV + Sztárok--Bruce Willist biztonsági őrök támogatták ki egy szórakozóhelyrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190108-bruce-willist-biztonsagi-orok-tamogattak-ki-egy-szorakozohelyrol.htmlLesifotósok kapták le Bruce Willist, amint épp kitámogatják egy szórakozóhelyről. TV + Sztárok--84 éves lenne Elvis Presley: a rajongók egy része hiszi, hogy még mindig élhttp://www.life.hu/sztarok/20190108-84-eves-lenne-elvis-presley-a-rajongok-egy-resze-hiszi-hogy-meg-mindig-el.htmlElvis Presley halálába sokan nem tudnak belenyugodni, inkább összeesküvés-elméleteket gyártanak arról, hogy a Király még mindig él. TV + SztárokAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.