Ábel Anita a szépsége miatt utálta Dobó Katát

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Dobó Kata Ábel Anita utálat Szomszédok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült: Ábel Anita hosszú évekig utálta Dobó Katát.

Ábel Anita az után, hogy ismertté vált a Szomszédok Julcsijaként, hosszú ideig önértékelési problémákkal küzdött. Ráadásul annak idején futott be Dobó Kata is az ország szexszimbólumaként. Anita sokáig utálta a színésznőt a szépsége miatt, egyszerűen képtelen volt elfogadni, hogy még a bátyja is odáig van érte.

Ezt már Katának elmondtam, a bátyámnak volt egy posztere róla, és amíg nem ismertem Katát, mindig úgy mentem be a szobába, hogy odavertem a falra. Én Julcsi voltam, neki meg tetkója volt. Ki voltam borulva teljesen. Értsétek meg, mit láttak belőlem a tévénézők? Voltam egy duci kislány egy szappanoperában. Önértékelési zavaraim voltak, amiket evésbe fojtottam, mondjuk ez megmaradt, és akkor a bátyám falán mindennap, amikor bementem, ott nézett rám Dobó Kata, aki egy number 1 nő" – idézi Ábel Anita szavait a Spektrum Home NőComment című műsorából a Bors.

Ábel Anita ki nem állhatta Dobó Katát Fotó: Polyák Attila - Origo
Baronits Gábor elbúcsúzott a Vidám Színpadtólhttp://www.life.hu/sztarok/20190109-baronits-gabor-elbucsuzott-a-vidam-szinpadtol.htmlBaronits Gábor döntött: elhagyja a Vidám Színpadot. TV + SztárokOrigoRubint Réka szexi dekoltázst villantott – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190109-rubint-reka-szexi-dekoltazst-villantott.htmlCsaládjával és tanítványaival táborozik Rubint Réka, de azért azokat sem felejti el, akik nem tudtak elmenni: legutóbbi fotójával itthon is forróságot okoz. TV + Sztárok--Laky Zsuzsi férje, Dietz Guszti így segítene Curtisnekhttp://www.life.hu/sztarok/20190109-laky-zsuzsi-ferje-dietz-guszti-igy-segitene-curtisnek.htmlCurtis mellett sok sztár kiáll, rengetegen támogatják, köztük Laky Zsuzsi férje is, aki pontosan tudja, mire lenne szüksége a rappernek ahhoz, hogy le tudjon számolni a függőségével. TV + Sztárok--VV Vivien és VV Krisztián egy párt alkot: állítják, szerelmesek egymásbahttp://www.life.hu/sztarok/20190109-vv-vivien-es-vv-krisztian-egy-part-alkot-allitjak-szeremesek-egymasba.htmlAmióta VV Vivien kiesett a ValóVilágból, együtt van Krisztiánnal, és mindketten úgy érzik, lehet közös jövőjük. TV + SztárokOrigoHalasztják az esküvőt: így áll most egymással VV Mici és VV Krisztiánhttp://www.life.hu/sztarok/20190108-halasztjak-az-eskuvot-igy-all-most-egymassal-vv-mici-es-vv-krisztian.htmlA Való Világ 8. szériájának szerelmes párja, Mici és Krisztián hiába az elmúlt évek viszontagságainak, újra és újra egymásra találnak. A Life.hu-nak interjút adtak kapcsolatukról, valamint arról, hogy Krisztián ugyan egyszer már megkérte Mici kezét, miért kell ismételnie a lánykérést.TV + SztárokOrigoBódi Sylvi pucér feneket villantott közösségi oldalánhttp://www.life.hu/sztarok/20190108-bodi-sylvi-pucer-feneket-villantott-kozossegi-oldalan.htmlBódi Sylvi a rajongók legnagyobb örömére anyaszült meztelenül jelentkezett be a közösségi oldalán. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.