Baronits Gábor elbúcsúzott a Vidám Színpadtól

Forrás: TV2 -
búcsú Vidám Színpad Baronits Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Baronits Gábor döntött: elhagyja a Vidám Színpadot.

Baronits Gábor úgy érezte, változásra van szüksége, ezért komoly döntést hozott: elhagyta a Vidám Színpadot. Erről a közösségi oldalán értesítette a rajongóit. Azt írta, 2018 a lezárások éve volt számára, és ehhez hozzátartozik az is, hogy elbúcsúzott a teátrumtól. Egyúttal megköszönte a közönségnek a sok nevetést és tapsot.

A színész később a Ripostnak azt nyilatkozta, már jó ideje gondolkodott a váltáson.

Éreztem, hogy szükségem van a változtatásra, ugyanúgy, mint amikor a Jóban Rosszban-ból kiléptem. Úgy gondoltam, hogy elég volt, elfáradtam, tovább kell lépnem. A vezetőség persze nem örült, de bennem nagyon erősen ott volt ez az érzés. A Karinthy Színházban és a Játékszínben továbbra is játszom, az utóbbiban márciusban lesz egy bemutatóm."

II. Erzsébet térítette észhez Harryt: a herceg nem akart a királyi család tagja lennihttp://www.life.hu/sztarok/20190108-ii-erzsebet-teritette-eszhez-harryt-a-herceg-nem-akart-a-kiralyi-csalad-tagja-lenni.htmlÁllítólag II. Erzsébet nyomására változtatott életmódján Harry herceg. Neki köszönheti, hogy ma a boldog házasok életét éli. TV + Sztárok--Rubint Réka szexi dekoltázst villantott: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190109-rubint-reka-szexi-dekoltazst-villantott.htmlCsaládjával és tanítványaival táborozik Rubint Réka, de azért azokat sem felejti el, akik nem tudtak el menni: legutóbbi fotójával itthon is forróságot okoz. TV + Sztárok--Laky Zsuzsi férje, Dietz Guszti így segítene Curtisnekhttp://www.life.hu/sztarok/20190109-laky-zsuzsi-ferje-dietz-guszti-igy-segitene-curtisnek.htmlCurtis mellett sok sztár kiáll, rengetegen támogatják, köztük Laky Zsuzsi férje is, aki pontosan tudja, mire lenne szüksége a rappernek ahhoz, hogy le tudjon számolni a függőségével. TV + Sztárok--VV Vivien és VV Krisztián egy párt alkot: állítják, szeremesek egymásbahttp://www.life.hu/sztarok/20190109-vv-vivien-es-vv-krisztian-egy-part-alkot-allitjak-szeremesek-egymasba.htmlAmióta VV Vivien kiesett a ValóVilágból, együtt van Krisztiánnal és mindketten úgy érzik, lehet közös jövőjük. TV + SztárokOrigoNem érte váratlanul Majkát Curtis vallomása: két hete újra beszélnek egymássalhttp://www.life.hu/sztarok/20190109-nem-erte-varatlanul-majkat-curtis-vallomasa-ket-hete-ujra-beszelnek-egymassal.htmlAhogy megírtuk, Curtis a közösségi oldalán jelentette be, drogelvonóra megy. A zenésznek egykori társa, Majka is üzent, a menyasszonya pedig arról vallott, mi mindenen mentek keresztül Curtis szenvedélybetegsége miatt. Most úgy tudni, Majka nem a közösségi médiából értesült Curtis döntéséről, hanem hetek óta kommunikálnak egymással. TV + Sztárok--Bódi Sylvi pucér feneket villantott közösségi oldalánhttp://www.life.hu/sztarok/20190108-bodi-sylvi-pucer-feneket-villantott-kozossegi-oldalan.htmlBódi Sylvi a rajongók legnagyobb örömére anyaszült meztelenül jelentkezett be a közösségi oldalán. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.