Hosszú Katinkának újabb weboldala tűnt el

eltűnt Hosszú Katinka Iron Corporation Kft. weboldal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eltűnt Hosszú Katinka saját weboldala.

Pár nappal korábban Hosszú Katinka webshopjának oldala, most pedig az úszónő saját weboldala, a "katinkahosszu.com" tűnt el váratlanul – számolt be róla a Privátbankár. A portálra érkező látogatókat az a rövid szöveg fogadja, hogy „átmenetileg felfüggesztve".

A lap azt írja, elküldték kérdéseiket az Iron Corporationnek azzal kapcsolatban, mi okozza a problémát, de választ egyelőre nem kaptak.

Hosszú Katinka újabb weblapja tűnt el Forrás: MTI/EPA/Roman Pilipej
13 évvel ezelőtti fotót osztott meg magáról Tatár Csillahttp://www.life.hu/sztarok/20190109-13-evvel-ezelotti-fotot-osztott-meg-magarol-tatar-csilla.htmlTatár Csilla egy 13 évvel ezelőtti fotót posztolt a közösségi oldalára. TV + SztárokOrigoGalambos Lajos egy izomgörcs miatt nem tudott végigmenni az El Caminónhttp://www.life.hu/sztarok/20190109-galambos-lajon-egy-izomgorcs-miatt-nem-tudott-vegigmenni-az-el-caminon.htmlGalambos Lajos régi álma vált valóra azzal, hogy elindult az El Caminón, ám egy sajnálatos eset miatt nem tudott végigmenni. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoMeghan Markle soha nem barátkozott a kollégáival: állítja egy színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20190109-meghan-markle-soha-nem-baratkozott-kollegaival-allitja-egy-szineszno.htmlKitálalt Meghan Markle igazi személyiségéről egy volt kolléganője. TV + Sztárok--Pesák Ádám elárulta, miért szakítottak Janza Katávalhttp://www.life.hu/sztarok/20190109-pesak-adam-elarulta-miert-szakitottak-janza-kataval.htmlKét év után szünetre volt szüksége Pesák Ádám és Janza Kata kapcsolatának. Újra egymásra találtak, most pedig Pesák elmondta, miért kellett akkor egy kicsit egyedül lennie. TV + SztárokOrigoSztárok, akik nagyon jól csókolnak: Zac Efront és Selma Blairt is dicsértékhttp://www.life.hu/sztarok/20190109-sztarok-akik-nagyon-jol-csokolnak-zac-efront-es-selma-blairt-is-dicsertek.htmlKevés olyan filmet láthatunk, amelyben a szereplők ne kerülnének intim viszonyba, legalább egy csók erejéig. Az pedig ritkán marad titok, milyen teljesítményt is nyújtott a sztár az ajkak csatája során. Íme, azok a színészek, akikkel szívesen csókolóztak a partnereik. TV + SztárokOrigoVV Vivien és VV Krisztián egy párt alkot: állítják, szerelmesek egymásbahttp://www.life.hu/sztarok/20190109-vv-vivien-es-vv-krisztian-egy-part-alkot-allitjak-szeremesek-egymasba.htmlAmióta VV Vivien kiesett a ValóVilágból, együtt van Krisztiánnal, és mindketten úgy érzik, lehet közös jövőjük. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.