Laky Zsuzsi férje, Dietz Guszti így segítene Curtisnek

Forrás: Instagram / Curtis -
drog Laky Zsuzsi függőség Curtis Dietz Guszti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Curtis mellett sok sztár kiáll, rengetegen támogatják, köztük Laky Zsuzsi férje is, aki pontosan tudja, mire lenne szüksége a rappernek ahhoz, hogy le tudjon számolni a függőségével. 

A héten Curtis beismerte azt, amit már sokan tudtak: problémája van. Miután Majka kitálalt, és elváltak útjaik, a másik rapper egyedül kezdett koncertezni, de hiába, nagyon sok fellépését mondta le. Bejelentette azonban, hogy rehabilitáción fog részt venni, és rengetegen támogatják. Laky Zsuzsi férje, Dietz Gusztáv is, aki azért szigorúbb Curtisszel, mert ő is átesett már ezen. A sportoló az apja halála után lett heroinista, nagyon sok időbe, szenvedésbe és kitartásba telt, mire le tudott szokni. Elmondta, szerinte Curtisnek mire lenne szüksége.

Dietz Guszti tudja, mi kell Curtisnek Forrás: Instagram / Curtis

oda kell állnia a tükör elé és le kell köpnie magát!

Ripostnak

Rubint Réka szexi dekoltázst villantott: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190109-rubint-reka-szexi-dekoltazst-villantott.htmlCsaládjával és tanítványaival táborozik Rubint Réka, de azért azokat sem felejti el, akik nem tudtak el menni: legutóbbi fotójával itthon is forróságot okoz. TV + Sztárok--VV Vivien és VV Krisztián egy párt alkot: állítják, szeremesek egymásbahttp://www.life.hu/sztarok/20190109-vv-vivien-es-vv-krisztian-egy-part-alkot-allitjak-szeremesek-egymasba.htmlAmióta VV Vivien kiesett a ValóVilágból, együtt van Krisztiánnal és mindketten úgy érzik, lehet közös jövőjük. TV + SztárokOrigoNem érte váratlanul Majkát Curtis vallomása: két hete újra beszélnek egymássalhttp://www.life.hu/sztarok/20190109-nem-erte-varatlanul-majkat-curtis-vallomasa-ket-hete-ujra-beszelnek-egymassal.htmlAhogy megírtuk, Curtis a közösségi oldalán jelentette be, drogelvonóra megy. A zenésznek egykori társa, Majka is üzent, a menyasszonya pedig arról vallott, mi mindenen mentek keresztül Curtis szenvedélybetegsége miatt. Most úgy tudni, Majka nem a közösségi médiából értesült Curtis döntéséről, hanem hetek óta kommunikálnak egymással. TV + Sztárok--II. Erzsébet térítette észhez Harryt: a herceg nem akart a királyi család tagja lennihttp://www.life.hu/sztarok/20190108-ii-erzsebet-teritette-eszhez-harryt-a-herceg-nem-akart-a-kiralyi-csalad-tagja-lenni.htmlÁllítólag II. Erzsébet nyomására változtatott életmódján Harry herceg. Neki köszönheti, hogy ma a boldog házasok életét éli. TV + Sztárok--Tóth Gabi nekiment a közösségi oldalakat teleposztoló tinilányoknakhttp://www.life.hu/sztarok/20190108-toth-gabi-nekiment-a-kozossegi-oldalakat-teleposztolo-tinilanyoknak.htmlKözösségi oldalán fakadt ki Tóth Gabi, aki szerint a mai lányok rossz irányba tartanak, ami a közösségi médiás tevékenységüket illeti. Hosszú bejegyzésben fejtette ki a véleményét. TV + Sztárok--Bruce Willist biztonsági őrök támogatták ki egy szórakozóhelyrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190108-bruce-willist-biztonsagi-orok-tamogattak-ki-egy-szorakozohelyrol.htmlLesifotósok kapták le Bruce Willist, amint épp kitámogatják egy szórakozóhelyről. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.