Rubint Réka szexi dekoltázst villantott – Fotó

fotó Rubint Réka dekoltázs bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Családjával és tanítványaival táborozik Rubint Réka, de azért azokat sem felejti el, akik nem tudtak elmenni: legutóbbi fotójával itthon is forróságot okoz. 

Rubint Réka kimarad az itthoni havazással járó áldásból, hiszen a Maldív-szigeteken élvezi a napsütést és tartja az edzéseket. Az itthon maradt rajongóit pedig az Instagramon tájékoztatja arról, milyen jól is mulatnak az egzotikus helyen. Legutóbb egy dögös bikinis képpel jelentkezett be, így azoknak is jutott látnivaló, akik inkább Réka alakját szeretik csodálni.

VV Vivien és VV Krisztián egy párt alkot: állítják, szeremesek egymásbahttp://www.life.hu/sztarok/20190109-vv-vivien-es-vv-krisztian-egy-part-alkot-allitjak-szeremesek-egymasba.htmlAmióta VV Vivien kiesett a ValóVilágból, együtt van Krisztiánnal és mindketten úgy érzik, lehet közös jövőjük. TV + SztárokOrigoNem érte váratlanul Majkát Curtis vallomása: két hete újra beszélnek egymássalhttp://www.life.hu/sztarok/20190109-nem-erte-varatlanul-majkat-curtis-vallomasa-ket-hete-ujra-beszelnek-egymassal.htmlAhogy megírtuk, Curtis a közösségi oldalán jelentette be, drogelvonóra megy. A zenésznek egykori társa, Majka is üzent, a menyasszonya pedig arról vallott, mi mindenen mentek keresztül Curtis szenvedélybetegsége miatt. Most úgy tudni, Majka nem a közösségi médiából értesült Curtis döntéséről, hanem hetek óta kommunikálnak egymással. TV + Sztárok--II. Erzsébet térítette észhez Harryt: a herceg nem akart a királyi család tagja lennihttp://www.life.hu/sztarok/20190108-ii-erzsebet-teritette-eszhez-harryt-a-herceg-nem-akart-a-kiralyi-csalad-tagja-lenni.htmlÁllítólag II. Erzsébet nyomására változtatott életmódján Harry herceg. Neki köszönheti, hogy ma a boldog házasok életét éli. TV + Sztárok--Tóth Gabi nekiment a közösségi oldalakat teleposztoló tinilányoknakhttp://www.life.hu/sztarok/20190108-toth-gabi-nekiment-a-kozossegi-oldalakat-teleposztolo-tinilanyoknak.htmlKözösségi oldalán fakadt ki Tóth Gabi, aki szerint a mai lányok rossz irányba tartanak, ami a közösségi médiás tevékenységüket illeti. Hosszú bejegyzésben fejtette ki a véleményét. TV + Sztárok--Bruce Willist biztonsági őrök támogatták ki egy szórakozóhelyrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190108-bruce-willist-biztonsagi-orok-tamogattak-ki-egy-szorakozohelyrol.htmlLesifotósok kapták le Bruce Willist, amint épp kitámogatják egy szórakozóhelyről. TV + Sztárok--Pintér Tibor úgy érzi, idén révbe érhet a magánéletehttp://www.life.hu/sztarok/20190108-pinter-tibor-ugy-erzi-iden-revbe-erhet.htmlPintér Tibor ebben az évben arra koncentrál, hogy rendbe tegye a magánéletét, érzései szerint jó eséllyel 2019-ben révbe érhet. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.