Balázs Andrea A Nagy Duett Rózsa György szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepő vallomással állt elő Rózsa György: a legendás tévés odáig van Balázs Andiért.

Rózsa György A Nagy Duett című műsorban ismerte meg Balázs Andit és a találkozás óta egyszerűen odáig van a színésznőért. Most mindketten a TV2 vendégei voltak és a kamerák előtt vallottak kettejük kapcsolatáról.

Nagyon érdekes volt a megismerkedésünk, volt A Nagy Duett című sorozat. Ahol Adélkát is imádtam, de máshogyan. És akkor bejött ez a kis mosoly szexgombóc és úgy felderült a világ... Bemegy ez a csajszi valahova és egyszerűen minden rendben lesz, elrendeződnek a dolgok. Nem az a tyúkanyó típus, hanem akinek szétárad a szeretete a környezetére... Én nem tudom, honnan veszi ezt, mert én is szeretem az embereket, de ez nem olyan. Ennek a nőnek minden sejtjében benne van. Természetes jókedvet sugároz maga körül.”

Demcsák Zsuzsát a gyermekei előtt bántottákhttp://www.life.hu/sztarok/20190110-demcsak-zsuzsat-a-gyermekei-elott-bantottak.htmlDemcsák Zsuzsa Jakupcsek Gabriella műsorában vallott őszintén arról, hogy bántották a gyermekei előtt. TV + SztárokOrigoApró bugyiban villantotta meg formás fenekét Rihanna: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190110-apro-bugyiban-villantotta-meg-formas-feneket-rihanna.htmlRihanna falatnyi bugyiban mutatta meg formás fenekét. TV + Sztárok--19 évvel fiatalabb kedvese van Bebénekhttp://www.life.hu/sztarok/20190110-19-evvel-fiatalabb-kedvese-van-bebenek.htmlEgy 19 évvel fiatalabb lányba szerelmes Bebe. Bár még csak egyszer találkoztak, már a gyermekvállalás is szóba került köztük. TV + Sztárok--Ördög Nóra nem mindig érzi magát sikeresnek anyakénthttp://www.life.hu/sztarok/20190110-ordog-nora-nem-mindig-erzi-magat-sikeresnek-anyakent.htmlÖrdög Nóra életét bizonyára sokan irigylésre méltónak tartják, pedig ő nincs mindig megelégedve sem a stúdióban nyújtott teljesítményével, sem az otthonival. TV + Sztárok--Nagy Ervin A tanár című sorozat miatt börtönben forgatott: élményeiről mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20190110-nagy-ervin-a-tanar-cimu-sorozat-miatt-bortonben-forgatott-elmenyeirol-meselt.htmlNagy Ervin A tanár című sorozat miatt vonult börtönbe: nem tartja jó élménynek. TV + SztárokOrigoÁbel Anita nyíltan mesélt a válási folyamatról: lányuk, Luca a legfontosabbhttp://www.life.hu/sztarok/20190110-abel-anita-nyiltan-meselt-a-valasi-folyamatrol-lanyuk-luca-a-legfontosabb.htmlÁbel Anita karácsony előtt jelentette be: elválnak férjével, akivel hosszú évek óta éltek együtt és egy kislányuk is született. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.