Majka örülne, ha Curtis meggyógyulna

2019.01.11. 18:30

Majka a Mokkában nyilatkozott arról, mit szól ahhoz, hogy Curtis elvonóra megy. Elárulta, nagyon szurkol társának azért, hogy sikerüljön meggyógyulnia. 

Majka nagy felháborodást keltett, amikor kitálalt Curtis problémájáról, sokan nem is hittek neki, de már Curtis is bevallotta, hogy mindenben igaza volt társának. A rapper rehabon vesz részt, hogy sikerüljön leszámolnia a függőségével. A fejlemények után a Mokkában kérdezték Majkát arról, milyen érzései vannak Curtisszel kapcsolatban.

Majka szurkol CurtisnekForrás: Majka Facebook

„Az az igazság, hogy én Attilával egyfolytában tartottam a kapcsolatot. Az, hogy a média ebből mit mutatott, meg hogy néha ő miket írt ki a Facebookra, azt én sok minden másnak betudtam. Neki meg kellett volna védenie magát és egy olyan arcát mutatni, amiről eddig, az utolsó pillanatig nem ismerte el, hogy baj. Én már sokszor hallottam azt, hogy meg fog gyógyulni. Ha most elindul tényleg azon az úton, és tényleg meg akar gyógyulni, akkor én ennek rettenetesen örülök. Azt gondolom, hogy egy embert a tettei minősítenek. Mondani mindent lehet. Viszont én szeretném a legjobban, mert nekem az életben nem lesz még egy olyan partnerem a színpadon, mint Attila volt” – mondta Majka. Hozzátette, nagyon örülne, ha Curtisnek sikerülne túljutnia ezen, de saját maga miatt csinálja, ne mások miatt. Neki ebből ki kell jönnie önmaga miatt, és azért, hogy az élete rendbe jöjjön és észrevegye, hogy azok az emberek, az a sok barom, aki körülveszi és oltogatja, hogy azok mennyire károsak rá. Neveket is tudnék mondani nagyon sokat, de sajnos nincs elég idő” – mondta még Majka. Elárulta, mindenki szurkol Attilának.

MajkaCurtis