Sztárok, akiknek a nevét egészen eddig rosszul ejtettük: Charlize Therontól Amanda Seyfriedig

2019.01.11. 21:00

Ismerjük a filmjeiket, szerzeményeiket, talán azt is tudjuk, kivel élnek együtt, van-e gyerekük, arról viszont sok esetben fogalmunk sincs, hogyan is kell kiejteni a nevüket. Évek óta forognak a médiában, beszélünk róluk, mégsem tudjuk, de ennek most vége. Íme, öt sztár, akinek a nevét eddig biztosan rosszul ejtetted, de ezután brillírozhatsz.

Chrissy Teigen

Chrissy TeigenForrás: AFP/2017 Getty Images/Frazer Harrison

A 33 éves amerikai modell John Legend feleségeként lett itthon is igazán ismert. A párnak két közös gyermeke van, a manökennek pedig egy igen zavarba ejtő családneve. Ő maga is megelégelte, hogy ahányan vannak, annyiféleképpen ejtik ki a nevét, ezért Twitteren közzétett egy videót, amelyben megmutatja, hogyan is kellene.


Ariana Grande

Ariana GrandeForrás: AFP/Valerie Macon

A színésznő és énekesnő 2008 óta él a nyilvánosság előtt, és még mindig sokan vannak, akik nem tudják kimondani a nevét. 142 millió követője van az Instagramon és telt házas koncertjei, de a neve továbbra is rejtély. Mindenki tudni vélte, mi is a helyes módja a Grande kiejtésének, és mindenki meg is döbbent, amikor először hallották az énekesnő szájából.


Amanda Seyfried

Amanda SeyfriedForrás: Getty Images

Amanda vezetékneve is sok nehézséget okoz az embereknek, még a családjukban sem ejti mindenki ugyanúgy, de az biztos, hogy nem a „Szigfird" vagy a „Széfrájd" a helyes megoldás. Amanda szerint a saját nevét „Szájfred"-nek kell ejteni, nővére azonban másként vélekedik, ő ugyanis „Szájfríd"-nek ejti.


Cara Delevingne

Cara DelevingneForrás: AFP

A modellből lett színésznő nevét senki nem akarná kimondani egyetlen díjkiosztón sem, hiszen senkinek nincs fogalma arról, hogyan is kell. Évek óta van a szakmában, de eddig nem sikerült az embereknek megtanulnia, mi is a helyes kiejtés: „Delaveen".


Charlize Theron

Charlize TheronForrás: Getty Images/Jason Kempin

A 43 éves színésznő egykor valóságos szexszimbólum volt, de még most is sok férfi szívét megdobogtatja. Elképesztő, hogy annak ellenére, hányan rajongtak érte, milyen kevesen tudják, hogyan is kell kiejteni a nevét. Mert nem „Csárlíz Teronnak”, az biztos, bár a színésznő már ezzel is megbékélt, de valójában 

Amanda SeyfriedCharlize TheronCara DelevingneChrissy TeigenAriana Grandesztárokejtésnév