Meghalt a kétgyermekes meteorológus, Dianne Oxberry

Forrás: http://drpatrickomalley.com -
meteorológia időjós
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Oxberry egy súlyos, gyors lefolyású betegségben vesztette életét csütörtök délelőtt, a manchesteri Christie Hospitalban: halálát a férje, Ian Hindle jelentette be. A kétgyermekes családanya 1994-ben lett ismert, halála az egész csatornát megrázta.

"Dianne csodálatos feleség volt, imádta az életet. Mindenki szerette, mindenki számára követendő példa, igazi inspiráció volt. Betölthetetlen ürességet hagyott maga után, de az biztos, hogy én és közös gyerekeink soha nem fogjuk elfelejteni, nagyon fog hiányozni" – nyilatkozta a BBC-nek a férje.

Forrás: http://drpatrickomalley.com

VV Vivien és VV Krisztián egy párt alkot: állítják, szerelmesek egymásbahttp://www.life.hu/sztarok/20190109-vv-vivien-es-vv-krisztian-egy-part-alkot-allitjak-szeremesek-egymasba.htmlAmióta VV Vivien kiesett a ValóVilágból, együtt van Krisztiánnal, és mindketten úgy érzik, lehet közös jövőjük. TV + SztárokOrigoNem érte váratlanul Majkát Curtis vallomása: két hete újra beszélnek egymássalhttp://www.life.hu/sztarok/20190109-nem-erte-varatlanul-majkat-curtis-vallomasa-ket-hete-ujra-beszelnek-egymassal.htmlAhogy megírtuk, Curtis a közösségi oldalán jelentette be, hogy drogelvonóra megy. A zenésznek egykori társa, Majka is üzent, a menyasszonya pedig arról vallott, mi mindenen mentek keresztül Curtis szenvedélybetegsége miatt. Most úgy tudni, Majka nem a közösségi médiából értesült Curtis döntéséről, hanem hetek óta kommunikálnak egymással. TV + Sztárok--Úgy tudni, új barátnője van Pintér Tibornakhttp://www.life.hu/sztarok/20190101-uj-baratnoje-van-pinter-tibornak.htmlA Ripost úgy tudja, a két ünnep között intim helyzetben kapták lencsevére Pintér Tibort, amint vélhetőleg új szerelmét ölelgette, csókolgatta az Álomutazók előadásán. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: Vivi és Hunor kettesben töltötték az éjszakáthttp://www.life.hu/sztarok/20190101-valovilag9-vivi-es-hunor-kettesben-toltottek-az-ejszakat.htmlEgy romantikus vacsora, egy kis masszázs: ezek után vajon mivel folytatódott Vivi és Hunor éjszakája? TV + SztárokOrigoVV Csoki megtörte a csendet: a kizárásáról adott interjút - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190101-vv-csoki-megtorte-a-csendet-a-kizarasarol-adott-interjut.htmlA ZSHOW time nevezetű YouTube-csatornán a ValóVilágból kizárt VV Csoki elmesélte, miként vélekedik a történtekről, és hogy csinálna-e bármit is másként. TV + SztárokOrigoKözös képet posztolt Schumacherrel Hajdú Péterhttp://www.life.hu/sztarok/20190101-kozos-kepet-posztolt-michael-schumacherrel-hajdu-peter.html10 évvel ezelőtti fotóval nosztalgiázik Hajdú Péter. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.