Sebestyén Ági csipkés melltartóban mutatta meg idomait

szexi Sebestyén Ágnes melltartó Pumped Gabo csipke
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrégiben új külsővel debütált Pumped Gabo exe, Sebestyén Ágnes. Most pedig csodás alakját mutatta meg egy szexi csipkés melltartóban. 

Nemrégiben megírtuk, hogy új külsővel rukkolt elő a közösségi oldalán Pumped Gabo exe, Sebestyén Ágnes.

Most pedig csodás alakját mutatta meg a rajongóinak. Egy magas derekú nadrágot visel legújabb fotóján, amelyhez mindössze egy aprócska csipkés melltartót vett fel. Úgy tűnik, követőinek nagyon tetszik a képe. Rengetegen jutalmazták a kommentbe írt szívekkel.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#selfie

(@sebestyen_agi_official) által megosztott bejegyzés,

Meghan hercegné testvérét, Thomas Markle-t letartóztatták ittas vezetésérthttp://www.life.hu/sztarok/20190115-meghan-hercegne-testveret-thomas-marklet-ittas-vezetesert-tartoztattak-le.htmlIttas vezetésért letartóztatták Sussex hercegnéjének testvérét, Thomas Markle Jr.-t. A férfi összeveszett a párjával, mert a nő nem akarta abbahagyni a játékgépezést. TV + Sztárok--Curtis februárban újra koncertezhethttp://www.life.hu/sztarok/20190115-curtis-februarban-ujra-koncertezhet.htmlEgyelőre nem lehet tudni, megtartja-e Curtis a két februári koncertjét. A januáriakkal ellentétben azokat nem mondta le. Lehetséges, hogy az esemény idejére kiengedik az elvonóról? TV + Sztárok--Körtvélyessy Zsolt meglepetésesküvőt szervez a lányának és L. L. Juniornakhttp://www.life.hu/sztarok/20190115-kortvelyessy-zsolt-meglepeteseskuvot-szervez-lanyanak-es-ll-juniornak.htmlL. L. Junior titokban vette el szerelmét, Kingát, az örömapa viszont nem nyugszik bele abba, hogy nem vezethette oltár elé a lányát: meglepetésesküvőt szervez a szerelmeseknek. TV + Sztárok--VV Vivi és VV Krisztián a kiesésük után is meztelenkednek – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190115-vv-vivi-es-vv-krisztian-a-kiesesuk-utan-is-meztelenkednek-foto.htmlVV Krisztián és VV Vivi a kiesésük után is egy párt alkotnak. Íme a bizonyíték. TV + SztárokOrigoPintér Tibor a nyilvánosság előtt is felvállalta új szerelmét, Ilyés Jenniferthttp://www.life.hu/sztarok/20190115-pinter-tibor-a-nyilvanossag-elott-is-felvallalta-uj-szerelmet-ilyes-jennifert.htmlPintér Tibor néhány hétig volt csupán szingli, már újra szerelmes egy nála 21 évvel fiatalabb lányba. TV + SztárokOrigoMihalik Enikő megmutatta meztelen testét: egy ágyon ülve fotóztákhttp://www.life.hu/sztarok/20190115-mihalik-eniko-megmutatta-meztelen-testet-egy-agyon-ulve-fotoztak.htmlMihalik Enikő nem szereti takargatni magát. Ezúttal is egy teljesen meztelen képet osztott meg magáról. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.