Ezer eurót ajánlottak Tatár Csillának szexért cserébe

Forrás: TV2 -
ajánlat rajongó szex Tatár Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tatár Csilla nem mindennapi ajánlatott kapott egyik rajongójától: a férfi 1000 eurót fizetett volna neki egy egyórás szexrandiért.

Tatár Csillát nem csak bókokkal halmozzák el férfi rajongói, akad olyan is közöttük, akitől szexajánlatot kap. Ezúttal például egy Pál nevű úriembertől érkezett hozzá egy e-mail, amely egyetlen kérdésből állt:

A csinos tévés annyira elhűlt az ajánlaton, hogy ki is posztolta azt a közösségi oldalára.

Liu Shaolin Sándor és Péterffy Lili egymásba szerettekhttp://www.life.hu/sztarok/20190116-liu-shaolin-sandor-es-peterffy-lili-egymasba-szeretett.htmlÚgy tűnik, Liu Shaolin Sándor az X-Faktorban feltűnt Péterffy Lilivel jár. TV + Sztárok--Koholák Alexa tagadja a vádat, amely szerint szélhámosság folyna spirituális központjukbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190116-koholak-alexa-tagadja-a-vadakat-miszerint-szelhamossag-folyna-spiritualis-kozpontjukban.htmlKoholák Alexa tiszta vizet öntött a pohárba nem sokkal az után, hogy szélhámossággal vádolták meg őt és a férjét. TV + SztárokOrigoShane Tusup megtörte a csendet: hosszú hónapok után most először írt a közösségi oldalárahttp://www.life.hu/sztarok/20190116-shane-tusup-megtorte-a-csendet-hosszu-honapok-utan-most-eloszor-irt-a-kozossegi-oldalara.htmlShane Tusup hosszú hónapok után végre megtörte a csendet: egy hosszú bejegyzést írt a közösségi oldalára. TV + Sztárok--Balázs Klári és Korda György könyvben reagálnak az énekes melegségéről szóló pletykákrahttp://www.life.hu/sztarok/20190116-balazs-klari-es-korda-gyorgy-konyvben-reagalnak-az-enekes-melegsegerol-szolo-pletykakra.htmlKorda György nem tud szabadulni attól a hazugságtól, ami szinte a pályája eleje óta kísérti őt. Azt terjesztik róla, hogy nem a nőket szereti. TV + Sztárok--Katalin hercegné Harry és Meghan nélkül ünnepelte a születésnapjáthttp://www.life.hu/sztarok/20190115-katalin-hercegne-harry-es-meghan-nelkul-unnepelte-szuletesnapjat.htmlHarminchetedik születésnapját ünnepelte a múlt héten Katalin hercegné. A hírek szerint nem hívta meg az ünnepi ebédre Harry herceget és Meghan hercegnét, akivel állítólag az utóbbi időben nagyon megromlott a viszonya. TV + Sztárok--Kulcsár Edina először szerepelt kisfiával a tévében - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190115-kulcsar-edina-eloszor-szerepelt-kisfiaval-a-teveben.htmlKulcsár Edina és Csuti gyermekének megvolt az első tévés szereplése: míg a szülők a megváltozott életükről meséltek, Medox nyugodtan kémlelte a környezetét. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.