színésznő gyerekek Som-Balogh Edina visszatérés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Som-Balogh Edina gyermekei már elég nagyok ahhoz, hogy a színésznő újra elkezdjen dolgozni, és visszatérjen a képernyőre.

Egyre nagyobbak Som-Balogh Edina gyermekei: Lili két-, Noel pedig ötesztendős. Nem csoda, ha a csinos sztáranyuka már a visszatérésen gondolkodik, lehet, hogy hamarosan újra látható lesz a képernyőn. Persze már nem valószínű, hogy a Barátok köztben újra feltűnik, készen áll arra, hogy rendszeresen szerepeljen valamelyik csatornán.

Elképzelhető, hogy nem lehet beilleszteni az akkori karakteremet a mostani szálakba. Jó lenne visszatérni abba a kerékvágásba, amiben a gyerekeim születése előtt éltem, de ez száz százalékban lehetetlen, ez már nem lenne ugyanaz. (...) Remélem, megadatik, hogy összhangba tudjam hozni a munkát és a családot. Még hiszek az ilyen típusú mesékben" – idézi Som-Balogh Edina szavait a Telenovella magazinból a Blikk.

Som-Balogh Edina visszatérhet a képernyőre Forrás: Instagram/sombaloghedina

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.