Meztelenül fotózták Hegyi Barbarát: fotó

fotó Hegyi Barbara meztelen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hegyi Barbara, Jászai Mari-díjas magyar színművésznő egy jótékonysági adománygyűjtés miatt dobta le ruháit és lett egy naptárban Miss Október.

A Pesti Magyar Színház 2017 őszén mutatta be Tallós Rita rendezésében a Naptárlányok című színdarabot, akinek szereplői bevállalták, hogy ledobják a textilt és egy naptárt készítve adománygyűjtésbe kezdenek. A pénzből a Semmelweis Egyetem Onkológiai Központjának Rehabilitációs Osztályát támogatták, az összeget a napokban adták át az intézménynek. Hegyi Barbara, 53 évesen is gyönyörűen fest az októberi fotón, ahol egy szőlőprés takarja csupán formás idomait- írta meg a Blikk.

Koholák Alexandráék spirituális központjában is gyógyulna Curtishttp://www.life.hu/sztarok/20190117-koholak-alexandraek-spiritualis-kozpontjaban-is-gyogyulna-curtis.htmlCurtis spirituálisan is próbálná leküzdeni függőségét, méghozzá Koholák Alexandráék központjában. TV + SztárokOrigoVV Adri megnevezte, kit visz ki párbajozni: VV Lacikára került a kendőhttp://www.life.hu/sztarok/20190117-vv-adri-megnevezte-kit-visz-ki-parbajozni-video.htmlVV Adrit választották a villalakók, neki kell párbajoznia. Szerda este pedig az is kiderült, kivel csap össze a szőke villalány.TV + SztárokOrigoHosszú Katinkát hidegen hagyja Shane Tusup golf karrierje: az Iron Lady édesapja is nyilatkozotthttp://www.life.hu/sztarok/20190117-hosszu-katinkat-hidegen-hagyja-shane-tusup-golf-karrierje.htmlHosszú eltűnés után a napokban újra jelentkezett Shane Tusup és egy hosszú bejegyzésben mesélte el, mi történt vele az elmúlt hónapokban. Új célt tűzött ki maga elé: golf világbajnok szeretne lenni.TV + Sztárok--Visszatérhet a képernyőre Som-Balogh Edinahttp://www.life.hu/sztarok/20190116-visszaterhet-a-kepernyore-som-balogh-edina.htmlSom-Balogh Edina gyermekei már elég nagyok ahhoz, hogy a színésznő újra elkezdjen dolgozni, és visszatérjen a képernyőre. TV + SztárokOrigoHeather Locklear szakított a barátjával, és folytatja a rehabilitációjáthttp://www.life.hu/sztarok/20190116-heather-locklear-szakitott-baratjaval-se-folytatja-a-rehabilitaciojat.htmlHeather Locklear botrányt botrányra halmozott az elmúlt években, de talán idén sikerül egyenesbe jönnie: szakított a vőlegényével, és folytatja a rehabilitációját. TV + SztárokEzer eurót ajánlottak Tatár Csillának szexért cserébehttp://www.life.hu/sztarok/20190116-ezer-eurot-ajanlottak-tatar-csillanak-szexert-cserebe.htmlTatár Csilla nem mindennapi ajánlatott kapott egyik rajongójától: a férfi 1000 eurót fizetett volna neki egy egyórás szexrandiért. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.