Felrobbant a kinti WC a Drága örökösök Szappanos Tibije alatt - Videó

vécé Drága örökösök robbanás RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon kellemetlen pillanatokat élt át a Drága örökösök Szappanos Tibije: felrobbant alatta a kinti WC.

Szó szerint nagy problémája akadt az RTL Klub sztárjának, vagyis a Lengyel Ferenc által alakított Tibinek a Drága örökösökben. A benti mosdó tisztítása miatt ugyanis arra kényszerült, hogy a kinti vécét használja a nagydolga elvégzéséhez, de olyasmi történt vele, amire nem számított. Valaki vicces kedvében volt, és egy robbanószerkezetet helyezett el a vécében. Így Tibor alatt megkönnyebbülése kellős közepén robbant fel a mellékhelyiség. Ordítva tört ki onnan, majd velősen foglalta össze a helyzetét: „Sz*rban vagyok" – mondta.

Töréses sérüléseket szenvedett a Fülöp herceg kocsijával ütköző autó egyik utasahttp://www.life.hu/sztarok/20190118-toreses-seruleseket-szenvedett-a-fulop-herceg-kocsijaval-utkozo-auto-egyik-utasa.htmlKórházi ellátást igénylő töréses sérüléseket szenvedett annak az autónak az egyik utasa, amely csütörtök este a brit uralkodó férjének járművével ütközött össze. A rendőrség pénteki tájékoztatása szerint az edinburghi herceg kocsijával ütköző autóban egy csecsemő is utazott, de neki nem történt baja.TV + Sztárok--Így él most Fehér Miklós egykori menyasszonya, Kaibás Adriennhttp://www.life.hu/sztarok/20190118-igy-el-most-feher-miklos-egykori-menyasszonya-kaibas-adrienn.htmlMegszólalt Fehér Miklós egykori menyasszonya, Kaibás Adrienn. Gyásza a mai napig nem enyhül. TV + Sztárok--Terecskei Rita elárulta, miért vonult vissza a médiaszereplésektőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190118-terecskei-rita-elarulta-miert-vonult-vissza-a-mediaszereplesektol.htmlTerecskei Rita csak nagyon ritkán látható a médiában, ami egy tudatos döntés volt a részéről. Elárulta, miért határozott így. TV + SztárokOrigoMegmutatjuk, mennyit változtak a királyi család tagjai 10 év alatt - Fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20190118-megmutatjuk-mennyit-valtoztak-a-kiralyi-csalad-tagjai-10-ev-alatt.htmlA királyi család tagjai ugyan nem vettek részt a 10 éves kihívásban, mi megmutatjuk, mennyit változtak. TV + SztárokOrigoCurtis menyasszonya, Kriszti elárulta, hogy van most a rapperhttp://www.life.hu/sztarok/20190118-curtis-menyasszonya-kriszti-elarulta-hogy-van-most-a-rapper.htmlTöbb hír is megjelent Curtisről a napokban, amelyekre most a menyasszonya reagált. Azt is elárulta, hogy van a rapper. TV + SztárokOrigoSebestyén Balázs durván beszólt Koholák Alexánakhttp://www.life.hu/sztarok/20190118-sebestyen-balazs-durvan-beszolt-koholak-alexanak.htmlSebestyén Balázs úgy döntött, élő adásban tesz fel kérdéseket Koholák Alexának a spirituális központ működésével kapcsolatban. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.