Meghan Markle gyermekének ez lehet a neve

Forrás: AFP/Jason Dorday -
név Meghan Markle Harry herceg gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan Markle egy eseményen elárulta, nagyon tetszik neki az Amy név.

Az egész világ tűkön ülve várja, mikor szül meg Meghan Markle. A baba várhatóan tavasszal jön a világra, de már régóta folynak a találgatások arról, vajon mi lesz a kicsi neme és neve.

A hercegné most egy hivatalos eseményen válaszolt néhány rajongó kérdésére, és amikor megkérdezték tőle, hogyan nevezi majd a gyermeket, ha kislány lesz, ő visszakérdezett: kérte az alattvalókat, hogy mondjanak neki ötleteket.

Egy kislány bekiabálta, hogy legyen Amy, és a Daily Star szerint a hercegnének ez tetszett a legjobban.

Ó, az nekem is nagyon tetszik!" – felelte a kislánynak.

Meghan Markle-nek nagyon tetszik az Amy név Forrás: AFP/Jason Dorday
Rubint Réka elárulta, miért sírt, amikor eljöttek a Maldív-szigetekrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190118-rubint-reka-elarulta-miert-sirt-amikor-eljottek-a-maldivszigetekrol.htmlAlakreform tábort tartott Rubint Réka és Schobert Norbi a Maldív-szigeteken. Réka elárulta, hogy sírt, amikor ott kellett hagyniuk a paradicsomi helyszínt, hiszen nagyon jól érezték magukat. Arról is beszélt, hogyan birkózik meg a negatív kommentekkel. TV + SztárokOrigoTöréses sérüléseket szenvedett a Fülöp herceg kocsijával ütköző autó egyik utasahttp://www.life.hu/sztarok/20190118-toreses-seruleseket-szenvedett-a-fulop-herceg-kocsijaval-utkozo-auto-egyik-utasa.htmlKórházi ellátást igénylő töréses sérüléseket szenvedett annak az autónak az egyik utasa, amely csütörtök este a brit uralkodó férjének járművével ütközött össze. A rendőrség pénteki tájékoztatása szerint az edinburghi herceg kocsijával ütköző autóban egy csecsemő is utazott, de neki nem történt baja.TV + Sztárok--Így él most Fehér Miklós egykori menyasszonya, Kaibás Adriennhttp://www.life.hu/sztarok/20190118-igy-el-most-feher-miklos-egykori-menyasszonya-kaibas-adrienn.htmlMegszólalt Fehér Miklós egykori menyasszonya, Kaibás Adrienn. Gyásza a mai napig nem enyhül. TV + Sztárok--Curtis menyasszonya, Kriszti elárulta, hogy van most a rapperhttp://www.life.hu/sztarok/20190118-curtis-menyasszonya-kriszti-elarulta-hogy-van-most-a-rapper.htmlTöbb hír is megjelent Curtisről a napokban, amelyekre most a menyasszonya reagált. Azt is elárulta, hogy van a rapper. TV + SztárokOrigoSaját talkshow-val jelentkezett VV Reni - Vicces videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190118-sajat-talkshowval-jelentkezett-vv-reni.htmlVV Reni egy vicces talkshow-t prezentált a villalakóknak. TV + SztárokOrigoMeghan Markle-t kövérnek nevezték http://www.life.hu/sztarok/20190117-meghan-markle-t-kovernek-neveztek.htmlMeghan Markle-t lekövérezték: a hercegné nagyon jól reagált a kritikára. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.