Világsztárok, akik hétköznapi emberekbe szerettek bele: Anne Hathaway és Reese Witherspoon is civil férfit szeret

Anne Hathaway Reese Witherspoon szerelem Maisie Williams Adele Eddie Redmayne kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár sok híresség azért választ a sztárvilágból partnert, mert ismert emberként nehezebb teljesen civilekkel kapcsolatot teremteni, az alábbi sztárok rácáfolnak erre. Ők ugyanis a reflektorfényben fürdő kollégáik helyett hétköznapi emberek mellett találták meg a boldogságot. Íme azok a sztárok, akik civilekkel estek szerelembe.

Anne Hathaway és Adam Shulman

Anne Hathaway és Adam Shulman Forrás: AFP

Az Oscar-díjas színésznő és férje, Adam a világ legboldogabb párjának tűnnek annak ellenére, hogy valószínűleg Anne sokkal több pénzt visz haza, mint a férje. 2012-ben házasodtak össze, 2016 márciusában pedig megszületett az első közös gyermekük, Jonathan Rosebanks Shulman. A színésznő férje, Adam Shulman teljesen civil, de a nők számára vonzó foglalkozásnak hódol: ékszereket tervez.

Adele és Simon Konecki

Adele és Simon Konecki Forrás: Getty Images/WireImage/Kevin Mazur

Az énekesnő sem egy reflektorfényben élő férfi mellett találta meg a boldogságát. A 30 éves Adele férje, Simon 44 éves, és egy jótékonysági egyesületet vezet. A pár 2016-ban házasodott össze a legnagyobb titokban, közös gyerekük pedig még az egybekelésük előtt született, 2014-ben. Az is kiderült, hogy Adele férjét egyáltalán nem zavarja, hogy híres a felesége.

Eddie Redmayne és Hannah Bagshawe

Eddie Redmayne és Hannah Bagshawe Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jesse Grant

Eddie és felesége még a középiskolában találkoztak, egy jótékonysági eseményen mutatták őket be egymásnak. Eddie és újságíró párja, Hannah 2014-ben házasodtak össze, és már született egy közös gyermekük, Iris Mary Redmayne. Eddie korábban elárulta, felesége segített neki abban, hogy mindig a földön maradjon.

Reese Witherspoon és Jim Toth

Reese Witherspoon és Jim Toth Forrás: AFP/Christopher Polk

Az ünnepelt színésznő szintén egy civil férfiban talált rá igazi társára. Reese és Jim Toth egy buliban találkoztak, közös barátok mutatták be őket egymásnak. A tehetségekkel foglalkozó Jim és Resse 2011-ben házasodtak össze, közös gyermekük, Tennessee James Toth 2012-ben látta meg a napvilágot.

Maisie Williams és Ollie Jackson

Maisie Williams és Ollie Jackson Forrás: Getty Images/FilmMagic


A 21 éves színésznő – akit mindenki csak a Trónok harca Arya Starkjaként ismer – hosszú ideje él kapcsolatban, ráadásul egy civil fiúval. Maisie és Ollie még az iskolában ismerkedtek meg egymással, és 2015 óta alkotnak egy párt. Természetesen a fiú vörös szőnyeges eseményekre is elkíséri szerelmét, aki nem sokszor nyilatkozott eddig a kapcsolatukról, de egyszer elmondta, Ollie nagyon kedves.

Megmutatjuk, mennyit változtak a királyi család tagjai 10 év alatt - Fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20190118-megmutatjuk-mennyit-valtoztak-a-kiralyi-csalad-tagjai-10-ev-alatt.htmlA királyi család tagjai ugyan nem vettek részt a 10 éves kihívásban, mi megmutatjuk, mennyit változtak. TV + SztárokOrigoCurtis menyasszonya, Kriszti elárulta, hogy van most a rapperhttp://www.life.hu/sztarok/20190118-curtis-menyasszonya-kriszti-elarulta-hogy-van-most-a-rapper.htmlTöbb hír is megjelent Curtisről a napokban, melyekre most menyasszonya reagált. Azt is elárulta, hogy van a rapper. TV + SztárokOrigoSebestyén Balázs durván beszólt Koholák Alexánakhttp://www.life.hu/sztarok/20190118-sebestyen-balazs-durvan-beszolt-koholak-alexanak.htmlSebestyén Balázs úgy döntött, élő adásban tesz fel kérdéseket Koholák Alexának a spirituális központ működésével kapcsolatban. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoMariah Carey beperelte asszisztensét, aki megzsarolta őthttp://www.life.hu/sztarok/20190118-mariah-carey-beperelte-asszisztenset-aki-megzsarolta-ot.htmlÁllítólag kínos videókat készített Mariah Carey-ről egykori asszisztense, Lianna Azarian. Nyolc millió dollárt követel az énekesnőtől a felvételekért cserébe. Carey azonban nem ijedt meg, 3 millió dollárra perelte be az asszisztenst a zsarolásért. TV + Sztárok--Előkerült Curtis vallomása: ilyen volt a szex Koholák Alexával (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190118-elokerult-curtis-vallomasa-ilyen-volt-a-szex-koholak-alexaval.htmlCurtis 2016-ban írt életrajzi könyvéből kiderült, egy ideig Koholák Alexával volt viszonya. TV + SztárokOrigoSaját talkshow-val jelentkezett VV Reni - Vicces videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190118-sajat-talkshowval-jelentkezett-vv-reni.htmlVV Reni egy vicces talkshow-t prezentált a villalakóknak. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.