Liptai Claudia most nagyon boldog, gyerekkora is eszébe jutott

Forrás: Instagram/Liptai Claudia -
Liptai Claudia utazás gyermekkor bikini emlékek nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meseszép helyen nyaral Liptai Claudia. A boldog pillanatokban gyerekkora is eszébe jutott, ami nem volt minden pillanatában felhőtlen. 

Arról már mi is beszámoltunk, hogy csodás helyen piheni ki az utóbbi hónapok fáradalmait Liptai Claudia.

Most is pálmafa alól posztolt egy nagyon szexi fotót. Ám a képhez írt szöveg nem csak boldogságról árulkodik. „A szenespincés, dohos lakásban gyerekként nem mertem erről álmodni. Pedig volt pálmafás poszterünk, ami takarta a penészfoltokat. A lényeg mégsem az, hogy azért vagyok boldog, mert egy pálmafa alatt állhatok, hanem boldog vagyok és közben még egy pálmafa alatt is állhatok” – írta a megható sorokat Liptai Claudia.

Szülei nem szeretik Brooklyn Beckham új barátnőjéthttp://www.life.hu/sztarok/20190117-szulei-nem-szeretik-brooklyn-beckham-oj-baratnojet.htmlBrooklyn Beckham új barátnője, Hana Cross nem nyerte el a szülők szimpátiáját. Különösen Victoria Beckhamét nem. TV + SztárokOrigoAz Instagramon udvarol Szabó Erikának Rózsa Györgyhttp://www.life.hu/sztarok/20190119-az-instagramon-udvarol-szabo-erikanak-rozsa-gyorgy-musorvezeto.htmlSzabó Erika szívdöglesztő fotót tett közzé az Instagramon, amit többek között Rózsa György se hagyott szó nélkül. TV + SztárokOrigoCsepregi Éva és fia, Heatlie Dávid közösen adtak interjúthttp://www.life.hu/sztarok/20190119-csepregi-eva-es-fia-heatlie-david-kozosen-adtak-interjut.htmlMegindító részleteket oszt meg múltjáról az ország egyik kedvenc ikonja, Csepregi Éva. Az énekesnő fiával, Heatlie Dáviddal közösen adott interjút a Magneoton Spotlightnak. A legújabb adásban Éva nem csak a turnékról és koncertekről, hanem az anyaságról is megoszt eddig sosem hallott részleteket, ráadásul Dávid is sokat elárul gyerekkoráról. TV + Sztárok--Hofi Géza özvegye szerint férje egészségesen halt meghttp://www.life.hu/sztarok/20190119-hofi-geza-ozvegye-szerint-ferje-egeszsegesen-halt-meg.htmlVoltak problémák Hofi Géza szívével, ám özvegye szerint makkegészségesen halt meg. Egy csodás napot töltöttek együtt, étteremben ebédeltek, a humorista pedig felhívta a barátait. TV + Sztárok--Stahl Juditnak még mindig rosszulesik Pálffy István régi beszólásahttp://www.life.hu/sztarok/20190118-stahl-juditnak-meg-mindig-rosszul-esik-palffy-istvan-regi-beszolasa.htmlStahl Judit sikeres műsorvezetőként döntött úgy annak idején, hogy otthagyja a tévét, és a saját útját járja. Hiába tűnt ugyanis úgy a kívülállóknak, hogy a csúcson van, ő másként érezte. Ugyan ennek már több mint egy évtizede, még mindig élénken él benne egy fájdalmas emlék, amelyet Pálffy István okozott: csúnyán beszólt kolléganőjének. TV + Sztárok--Világsztárok, akik hétköznapi emberekbe szerettek bele: Anne Hathaway és Reese Witherspoon is civil férfit szerethttp://www.life.hu/sztarok/20190118-vilagsztarok-akik-hetkoznapi-emberekbe-szerettek-bele-anne-hathaway-es-adele.htmlBár sok híresség azért választ a sztárvilágból partnert, mert ismert emberként nehezebb teljesen civilekkel kapcsolatot teremteni, az alábbi sztárok rácáfolnak erre. Ők ugyanis a reflektorfényben fürdő kollégáik helyett hétköznapi emberek mellett találták meg a boldogságot. Íme azok a sztárok, akik civilekkel estek szerelembe. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.