Könnyfakasztó sorokkal búcsúzik Návai Anikó Andy Vajnától

Forrás: TV2 -
Návai Anikó Andy Vajna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Hollywoodban élő tudósító, Návai Anikó is megemlékezett Facebookján Andy Vajnáról. Felelevenítette barátságuk kezdetét, és arról is beszélt, milyen kapcsolat volt köztük.

„1984-ben ismerkedtünk meg, amikor készült a Rambo II. Felhívtam, s nem volt hajlandó megszólalni magyarul, angolul beszéltünk. Elmentem az irodájába, ott csináltam vele egy interjút. Ettől kezdve nagyon jóban lettünk, sokat beszélgettünk, sokszor találkoztunk. Rengeteget tanultam tőle és róla. 35 év alatt sok mindent megéltünk együtt privátban is, szakmailag is” – mondta el a Borsnak Anikó.

Forrás: TV2

„Mindig nagyon őszinte volt a kapcsolatunk. Szoros barátság volt a miénk, családi barátság, félszavakból is megértettük egymást. Imádtam vele Hollywoodról beszélgetni, együtt néztünk filmeket az Oscar- és Golden Globe-szezon előtt. Egyszer azt mondta nekem: 'ketten vagyunk a világon magyarok, akik be tudnak menni Hollywoodban egy ajtón'. Ez láthatatlan kapocs volt köztünk” – idézte fel.

„Nem számítottam erre a tragédiára. Nem teregette ki az egészségügyi állapotát, nem panaszkodott soha semmire. Zárkózott volt, de akit szeretett, azt nagyon szerette. Amikor kellett, mindig ott volt” – tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.