A világsajtóban is hírt adnak Andy Vajna haláláról

halál média sajtó Andy Vajna tragédia világsajtó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Andy Vajna producer, filmügyi kormánybiztos január 20-ai haláláról a világsajtóban is megemlékeznek. Említést tesznek a sikerprodukciókról is, amelyek a nevéhez kötődnek. 

"A Rambo és Az emlékmás producere, Andy Vajna 74 évesen elhunyt" - közölte a New York Times. Nemcsak a magyar, de a világsajtó számos lapja is megemlékezik a január 20-án tragikus hirtelenséggel elhunyt Andy Vajnáról, akitől felesége, Vajna Tímea is búcsúzott a közösségi oldalán.

A Variety is egy hosszabb cikkben ír Andy Vajna életéről, megemlítve azt is, hogy Arnold Schwarzenegger és Antonio Banderas is búcsúzott tőle a közösségi oldalán. De a Daily Mail, az ABC News és a Page Six is közölte a magyar filmmogul halálát. Megemlékeznek tehetségéről, a filmekről, amelyek a nevéhez fűződnek, és néhány helyen a világsztárokhoz kötődő barátságáról is írnak.

Antonio Banderas a következőt írta a fotóhoz: "Viszlát, barátom! Köszönet mindenért."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.