Így szereti párját Lola – Közös fotót posztoltak

szelfi szerelem énekesnő Lola
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lola újabb közös fotót posztolt szerelmével a közösségi oldalára.

A szerelmi csalódások után tavaly újra rátalált a boldogság Lolára. Új párjának kilétét sokáig titkolta, de az utóbbi időben már egyre több információt megosztott róla a különböző magazinokban és a közösségi oldalán.

Norbi 33 éves, igazán jóképű, és láthatóan odáig van az énekesnőért, ezúttal egy közös szelfit posztoltak. Valószínűleg a kép nyáron készült, ugyanis a háttérben még zöldek a fák, és ők is lengén vannak öltözve.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Ez a legkedvencebb képem #tb #megintittvagyunk #mindjárttavasz

L O L A (@lolamusicofficial) által megosztott bejegyzés,

Sebestyén Balázsék is megemlékeztek Andy Vajnárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190121-sebestyen-balazsek-is-megemlekeztek-andy-vajnarol.htmlSebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani a Rádió 1 reggeli műsoárban emlékeztek meg néhai főnökükről, Andy Vajnáról. TV + Sztárok--Andy Vajnát állítólag az ágya mellett találták meg - már nem sikerült újraélesztenihttp://www.life.hu/sztarok/20190121-andy-vajnat-allitolag-az-agya-mellett-talaltak-meg-mar-nem-sikerult-ujraeleszteni.htmlAndy Vajna január 20-án tragikus hirtelenséggel otthonában hunyt el. Információk szerint állítólag az ágya előtt esett össze.TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoVV Adri legyőzte a párbajon VV Lacikát: interjú a kiesővelhttp://www.life.hu/sztarok/20190121-vv-adri-legyozte-a-parbajon-vv-lacikat-interju-a-kiesovel.htmlJanuár 20-án megtörtént a ValóVilág9 következő párbaja, ahol Adri és Lacika csaptak össze.TV + SztárokOrigoÍgy búcsúztak a magyar sztárok Andy Vajnától: fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20190121-igy-bucsuztak-a-magyar-sztarok-andy-vajnatol-fotok.htmlJanuár 20-án, tragikus hírtelenséggel hunyt el otthonában Andy Vajna, akit túlzás nélkül egy ország gyászol. A haza sztárok is szívszorító szavakkal búcsúztatták a filmlegendát.TV + Sztárok--Palácsik Lilla is elbúcsúzott nővére, Tímea férjétől, Andytőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190120-palacsik-lilla-is-elbucsuzott-novere-timea-ferjetol-andy-vajnatol.htmlFérje, Visváder Tamás után Palácsik Lilla is posztot tett közzé, amelyben megemlékezik testvére, Timi férféről, Andyről. TV + SztárokOrigoÍzléstelen kommentek árasztották el Vajna Tímea Facebook-oldaláthttp://www.life.hu/sztarok/20190120-izlestelen-kommentek-arasztottak-el-vajna-timea-facebookoldalat.htmlGúnyolódó, ízléstelen kommentek tömkelege érkezett Andy Vajna halálhírét követően Vajna Tímea Facebook-oldalára, a legutolsó bejegyzése alá. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.