Leslie Mandokit 35 évnyi barátság fűzte Andy Vajnához

gyász Leslie Mandoki barátság Andy Vajna vallomás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Leslie Mandoki megrendülve nyilatkozott a tévékamerák előtt barátja, Andy Vajna halálával kapcsolatban.

Leslie Mandokit megrendítette Andy Vajna halálhíre. A filmproducerhez 35 éves barátság kötötte, és pont vasárnapra beszéltek meg egy találkozót, amelyre már nem kerülhetett sor.

A zenész most a TV2 vendégeként emlékezett meg barátjáról.

Ez egy óriási veszteség a művészvilág számára. Én egy nagyon közeli jó barátot veszítettem el, akinek a véleménye nagyon sokat jelentett. Rengeteg energiát tudott nekünk adni az alkotáshoz, mindig sok inspiráció volt a beszélgetésünkben, hogy a következő hegycsúcsot megmássza az ember. Andy egy művészeti vezető volt, aki a következő hegycsúcs megmászásához megmondta mindig, hogy hol találja az ember a megfelelő hegymászócipőt. Egy nagyon jólelkű, melegszívű zseniről van szó. Egy óriási hazafi volt.”

Michael Schumacher feleségét, Corinnát nyerészkedéssel vádoljákhttp://www.life.hu/sztarok/20190122-michael-schumacher-feleseget-corinnat-nyereszkedessel-vadoljak.htmlNyerészkedéssel vádolják Michael Schumacher feleségét, Corinnát. TV + Sztárok--Nyomtalanul eltűnt Sinead O'Connor tinédzser fiahttp://www.life.hu/sztarok/20190122-nyomtalanul-eltunt-sinead-o-connor-tinedzser-fia.htmlEltűnt Sinead O'Connor énekesnő tinédzser fia: a gyermek három nap múlva került elő. TV + SztárokOrigoLabancz Lilla melltartó nélkül mutatta meg idomait - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190122-labancz-lilla-melltarto-nelkul-mutatta-meg-idomait.htmlLabancz Lilla feltüzelte követőit nemrég közzétett fotójával: melltartó nélkül mutatta meg idomait. TV + Sztárok--Shane Tusup nem szabadult meg a Katinkás tetoválásaitólhttp://www.life.hu/sztarok/20190122-shane-tusup-nem-szabadult-meg-a-katinkas-tetovalasaitol.htmlShane Tusup testét továbbra is Katinkás tetoválások díszítik: nem is akarja eltüntetni. TV + Sztárok--Brooklyn Beckham ruha nélkül fekszik az ágyban barátnőjével – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190121-brooklyn-beckham-ruha-nelkul-fekszik-az-agyban-baratnojevel.htmlBrooklyn Beckham egyre több közös fotót tesz közzé új barátnőjével, Hana Cross modellel. A legutóbbi képet az ágyból posztolták. TV + Sztárok--Brad Pitt állítólag Charlize Theronnal randizikhttp://www.life.hu/sztarok/20190121-brad-pitt-allitolag-charlize-theronnal-randizik.htmlBrad Pitt igazi bombázóval jár éppen, ha igazak a pletykák. Angelina Jolie ettől tutira kiakad majd. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.