Amerikában vagy itthon temetik el Andy Vajnát? A család egyelőre nem reagált

2019.01.23. 06:44

Január 20-án hunyt el Andy Vajna, aki állítólag otthonában, hálószobájának szőnyegén esett össze.

Andy Vajna néhány nappal ezelőtt, tragikus hirtelenséggel vesztette életét budapesti otthonában. A kormánybiztos temetéséről egyelőre nincsenek hírek. Vajna Timi, a producer özvegye fog dönteni a Bors információi szerint. Az utóbbi időben Timi azért tartózkodik Amerikában ennyit, mert az állampolgárságot szeretné megszerezni. De nem ez az egyetlen ok, amiért sokan úgy gondolják, Andy Vajnát Amerikában temetik majd el. 2007-ben elhunyt fia, Justin Andrew Vajna is és Andy szülei is a Westwood Memorial Parkban nyugszanak, így sokan úgy vélik, a világhírű magyar producer végső nyughelye a családja mellett lesz.   

Andy VajnaForrás: Videa/Life.hu
Kapcsolódó cikkek
Vajna Timi fiatalkori felvételeket mutatott Andy Vajnáról

Andy Vajna özvegye, Vajna Timi hétfőn viszonylag friss fotókkal búcsúzott férjétől a közösségi oldalán. Most viszont abból az időből mutatott videókat, amikor Andy még középiskolás volt Beverly Hills-ben.

Tóth Gabit és Pataki Zitát is pőre testével ijesztgeti egyik rajongójuk

Kiderült: több hazai hírességnek küld magáról pucér képet ugyanaz a férfi. Tóth Gabi és Pataki Zita is beszámoltak róla, hogy kaptak már tőle szentképeket, virágokat és meztelen fotót is. Most a férfi is megszólalt. 

Andy VajnaVajna TimiAmerikatemetés