életrajzi könyv vallomás rapper függőség Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Curtis önéletrajzi könyvében írt arról, hogy édesapja is az alkohol rabja volt.

Alig néhány hete annak, hogy Curtis végre úgy döntött, kezelteti függőségét és bevonul az elvonóra. A Ripost most kiderítette, a rapper családjában nem ez az első ilyen eset: édesapja szintén nem vetette meg az italt. Curtis 2015-ben írt önéletrajzi könyvében írt erről.

Apu sokat dolgozott, de amikor éppen nem melóban volt, szeretett 'rocksztárként' élni: szórakozni, kártyázni, dominózni, alkoholt fogyasztani. Mindezek ellenére én nagyon szerettem, gyerekfejjel nem úgy fogtam fel, hogy zülleni ment...” – idézi a lap Curtis szavait a könyvből.

Curtis nagyon szerette az édesapját Forrás: Instagram / Curtis

Sajnos ennek nagyon rossz vége lett, a férfit részegen elütötte egy autó. Bár az esetet túlélte, a későbbi komplikációkban életét vesztette.

Ötvennyolc éves volt akkor... Italozott a kocsmában, aztán Újpesten, az Árpád úton részegen át akart menni a túloldalra, de jött egy kocsi, ami elcsapta, azonnal elveszítette az eszméletét.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.