Kárpáti Rebekáék már az esküvőt tervezik, elárulták a részleteket

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
lakodalom esküvő házasság menyasszony szerelem Kárpáti Rebeka vőlegény Balaton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rövid mosolyszünet után jegyezte el Kárpáti Rebekát szerelme, Völgyi Dániel focista. A pár két éven belül szeretne összeházasodni, már az összeköltözést és a nagy napot is tervezik. 

„Igaz, hogy tavasszal volt egy kis mosolyszünet köztünk, de ez idő alatt mindketten megbizonyosodtunk arról, hogy mennyire fontosak vagyunk egymásnak” – kezdte a Lokálnak Kárpáti Rebeka, akit tavaly jegyzett el kedvese, Völgyi Dániel focista.

A 24 éves műsorvezető, blogger elárulta, két éven belül szeretnének összeházasodni, most az összeköltözést tervezik.

„Én Pesten lakom, Dani pedig Győrben, szóval sokat ingázunk, ezért is lenne jobb együtt lakni. Nem tudjuk, hol lesz a közös fészek, mert Daninak egy jó ideig még a győri ETO-nál van szerződése, amit nagyon szeret, de lehet, hogy utána más városba sodorja az élet. Ezt a fociban sosem lehet tudni” – fogalmazott Kárpáti Rebeka. Azt is elárulta, hogy bárhová követi párját.

Kárpáti Rebeka 2 éven belül szeretne férjhez menni Fotó: Zsigmond László/Life.hu

A nagy napot is tervezik, bár még fix időpontot nem tűztek ki. Néhány részletet elárult a lapnak: „Az biztos, hogy hagyományos vidéki esküvőt szeretnénk a Balaton környékén, ahol a családdal és a barátainkkal együtt egy nagyot bulizunk. Természetesen apa kísér majd az oltár elé. Azt is tudom, hogy több esküvői ruhát szeretnék, mert a fotózásokon már annyi volt rajtam, hogy nem tudnék egyet választani. Egyszerű, letisztult és elegáns ruhákra gondolok, és lesz menyecskeszettem is. A szervezésbe Danit is be fogom vonni, de mindenképpen felfogadunk egy esküvőszervezőt, aki segít abban, hogy minden tökéletes legyen azon a napon” – súgta meg a menyasszony. A szervezést jövőre kezdik majd el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.