Megszólalt az eltűnt magyar színésznő, Moldován Katalin családja

Forrás: Police.hu -
színésznő eltűnt család Moldován Katalin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyanítják, hogy Romániában lehet az eltűnt magyar színésznő, Moldován Katalin.

Továbbra is keresi a rendőrség a két hete nyomtalanul eltűnt Moldován Katalint. A 16 esztendős színésznő tiszakécskei ideiglenes otthonából távozott, és nagyon aggódnak érte a rokonok, hiszen látássérült.

Moldován Katalin talán Romániában van Forrás: Police.hu

A Bors most kiderítette, hogy Katalint hároméves korában fogadta magához a Végh család, akkor hozták el Romániából. Örökbe azonban nem tudták fogadni, a helyi törvények ugyanis ezt nem tették lehetővé. Emiatt egy ideig vissza is vitték őt a szülőhazájába, csak nem régóta él a magyar családdal.

Volt egy pár ötletünk, hogy hol lehet, de sajnos sehol sem találtuk, ezután értesítettük a hatóságokat az eltűnésről. Kati befejezte a tanulmányait a Vakok Intézetében, a tervei szerint Nagyváradon szeretne továbbtanulni. Volt, aki azt mondta, talán Romániában lehet, reméljük, ott is keresik a rendőrök” – nyilatkozta az egyik családtag.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.