A gép szárnyainak jegesedése miatt zuhanhatott le a repülő, amelyen Emiliano Sala focista utazott

Forrás: AFP/Jean-Francois Monier -
Emiliano Sala szárny jegesedés repülőgép
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyomtalanul eltűnt az a gép, amellyel Emiliano Sala focista utazott. A gépen csak ő és a pilóta tartózkodtak, és nagyon kicsi az esély arra, hogy életben vannak. Egyelőre csak találgatják, mi okozhatta a tragédiát: erre gondolnak a szakértők. 

Emiliano Sala, a Premier League-ben szereplő Cardiff City focistája épp Franciaországból tartott új csapatához, amikor a magángépe nyomtalanul eltűnt a La Manche-csatorna fölött. A gépet azóta sem találták meg, ellenben kiszivárgott a focista utolsó beszélgetése a repülőről. Egy barátjának Emiliano Sala azt ecsetelte, hogy olyan, mintha a gép szét akarna esni, és küldjenek érte keresőcsapatot, ha másfél óra múlva nem kapnának hírt róla.

A gép szárnyainak jegesedése miatt zuhanhatott le a repülő Forrás: AFP/Jean-Francois Monier

Egyelőre csak találgatják, mi állhat a gép lezuhanásának hátterében, a szakértők szerint azonban a focista szavai – vagyis az, hogy a gép szét akar esni – arra utalnak, hogy a tragédiát a szárnyakra rakódott jégréteg okozhatta – írja a The Sun.

Curtis édesapja függőségéről írt életrajzi könyvébenhttp://www.life.hu/sztarok/20190123-curtis-edesapja-fuggosegerol-irt-eletrajzi-konyveben.htmlCurtis önéletrajzi könyvében írt arról, hogy édesapja is az alkohol rabja volt. TV + Sztárok--Cristiano Ronaldo illetlen fotót posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20190123-cristiano-ronaldo-illetlen-fotot-posztolt.htmlCristiano Ronaldo egy repülőn ülve szelfizett fülig érő szájjal, nem sokkal azután, hogy egy másik labdarúgó, Emiliano Sala gépe nyomtalanul eltűnt a radarról... TV + Sztárok--Megszólalt az eltűnt magyar színésznő, Moldován Katalin családjahttp://www.life.hu/sztarok/20190123-megszolalt-az-eltunt-magyar-szineszno-moldovan-katalin-csaladja.htmlGyanítják, hogy Romániában lehet az eltűnt magyar színésznő, Moldován Katalin. TV + SztárokOrigoElőkerült Emiliano Sala utolsó telefonhívása a repülőgéprőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190123-elokerult-emiliano-sala-utolso-telefonhivasa-a-repulogeprol.htmlElőkerült Emiliano Sala utolsó telefonhívása. Az argentin labdarúgó repülőgépének hétfő este veszett nyoma. TV + Sztárok--Michael Jackson állítólag kézjelekkel üzent, ha szexet akart (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190123-michael-jackson-allitolag-kezjelekkel-uzent-ha-szexet-akart.htmlMichael Jackson két új állítólagos áldozata vallott, egyikük elárulta, Jackson titkos kézjeleket tanított neki, hogy tudja, mikor akar szexet az énekes. TV + Sztárok--Vajna Tímeát jogtalanul bántották a kommentelők közösségi oldalánhttp://www.life.hu/sztarok/20190122-vajna-timeat-jogtalanul-bantottak-a-kommentelok-kozossegi-oldalan.htmlA kommentelők azzal támadták a gyászoló Vajna Tímeát, hogy férje halálának napján még mindig félmeztelen férfiak képeit lájkolta a közösségi oldalán. Egy Instagram-szakértő most lerántotta a leplet a tévedésről. A hozzászólók jogtalanul bántották Andy Vajna feleségét. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.