Bodrogi Gyula nagyon boldog, hogy visszatér a képernyőre Süsü, a sárkány

Csukás István visszatérés Bodrogi Gyula Süsü, a sárkány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bodrogi Gyula elárulta, nagyon örül neki, hogy visszatér a képernyőre Süsü, a sárkány, akit ezúttal is ő fog szinkronizálni.

Mint arról már beszámoltunk, Csukás István bejelentette, hogy csaknem 40 év után visszatér a képernyőre Süsü. Ahogy annak idején, úgy most is Bodrogi Gyula fogja kölcsönözni a hangját a kedves kis sárkánynak. A színész a TV2-nek nyilatkozott arról, mennyire örül a folytatásnak.

Elindult egy nagy sárkányláz. És most kíváncsi vagyok, mert amiket Csukás István kitalál mesékben, azokban annyi kedvesség, szeretet, bájosság van, hogy nem is csodálkozom, hogy megszerették az emberek. Én csak azon imádkozom, hogy Csukásra hallgasson mindenki. Ez nagyon fontos dolog, mert lehet, csúnyaság, amit mondok, de ne akarják őt kizökkenteni ebből a Süsüből. Ez benne van a lelkében. Nem kell modernizálni.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.